1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. “Hayatta yalan söylemedim” derken yalancılığını belgeleyenler!
“Hayatta yalan söylemedim” derken yalancılığını belgeleyenler!

“Hayatta yalan söylemedim” derken yalancılığını belgeleyenler!

Hüsnü Mahalli şecaat arz ederken sirkatin söylemiş…

26 Temmuz 2023 Çarşamba 13:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’de Esed rejimi adına propaganda yapan çok isim var. Esed’in eli kanlı bir katil olduğunu bildikleri halde onun için çalışan tiplerin yanında bir de Esed’in sağ kolu olacak kadar yakınında bulunanlar da Türkiye’de “gazetecilik” adı altında istediklerini yapabiliyorlar.

Hüsnü Mahalli bu isimlerin başında geliyor hiç şüphesiz. Baas militanı Hüsnü Mahalli aynı zamanda Kemalist mahallenin de akıl hocalarından birisi olarak televizyon ekranlarında ne kadar dürüst bir kimse olduğunu anlatmaya çalışmış.

“Hiçbir zaman yalan söylemedim” diyen Hüsnü Mahalli ardından ise yalan söylediğini açık ve net bir şekilde şu sözlerle beyan ediyor:

 “Seçim öncesi fotoğrafı net olarak görüyorduk. Ama % 60’la, 80’le kazanırız, diyorduk.”

Esed’in sağ kolu olarak CHP için çalıştığını da açıkça dile getiren Mahalli kendi yalancılığını kendisi itiraf eden gazeteci olarak tarihe geçti. Esed katilini savunabilecek tıynette olan birisinin yalan söylemek konusunda mahir olacağını biz zaten biliyorduk. Ancak kamuoyunun bu konuda aydınlanması için Hüsnü Mahalli’nin gösterdiği çaba takdire şayan!

Tabi ki bu durum Hüsnü Mahalli’nin "muteber gazeteci" olarak kabul gördüğü çevreler açısında hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Onlar yine katillerden övgü alabilmek için her türlü rezilliğe imza atan bir müfteriyi ekranlarına çıkarmaya devam edecekler!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum