1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Halep'e Varil Bombalı Saldırı
Halep'e Varil Bombalı Saldırı

Halep'e Varil Bombalı Saldırı

Esed güçlerinin Halep'te direnişçilerin kontrolündeki Salahaddin mahallesine düzenlediği füze saldırısında 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

17 Ağustos 2015 Pazartesi 17:10A+A-

Suriye'de Esed'e bağlı güçlerin Halep'te direnişçilerin kontrolündeki Salahaddin mahallesinde yerleşim yerine düzenlediği füze saldırısında 7 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin Halep'teki sahra hastanesi yetkililerinden edindiği bilgiye göre, rejim güçleri Salahaddin mahallesindeki yerleşim yerine füzeyle saldırdı.

Saldırıda 7 kişinin yaşamını yitirdiğini, 5 kişinin de yaralandığını ifade eden yetkililer, yaralıların sahra hastanesinde tedavi altına alındığını dile getirdi.

Bu arada kentteki yerel medya aktivistleri de rej ait rejime ait savaş uçaklarının Halep'te direnişçilerin kontrolünde olan bölgelere saldırdığını söyledi.

Esed yönetimi 3 yıldan bu yana büyük bölümü direnişçilerin kontrolünde olan Halep'e scud füzesi, vakum ve varil bombasıyla saldırıyor.

Rejim güçlerinin elektrik ve su vermediği söz konusu bölgelerde halk, suyu kuyulardan, elektriği ise jeneratörlerden temin ediyor.

HABERE YORUM KAT