1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Hakan Albayrak’tan Medyaya Ağır Eleştiri
Hakan Albayrak’tan Medyaya Ağır Eleştiri

Hakan Albayrak’tan Medyaya Ağır Eleştiri

Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni Hakan Albayrak, bugünkü yazısında "Yandaş medya’ mıyız neyiz; neysek işte, dün bizim tarihimizin en karanlık günüydü” dedi.

23 Mart 2015 Pazartesi 11:25A+A-

HAKSÖZ-HABER

Hakan Albayrak, "Refiklerimizin Manşetleri" başlıklı köşe yazısında “yandaş” olarak nitelendirilen basını hedef alan bir köşe yazısı kaleme aldı.

Diyarbakır’daki Nevruz kutlamalarında Öcalan’ın verdiği mesajı değil de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, hükümeti eleştiren sözlerinin manşete çekilmesine tepki gösteren Albayrak, bu durumu ‘acayip karın ağrılarından mütevellit bir basiret bağlanması’ olarak değerlendirdi. Albayrak, kraldan çok kralcılık yapmanın rezilliğine dikkat çekerek saray dalkavuklarına tepki gösterdi.

Yazının ilgili bölümü şöyle:

Refiklerimiz olan gazetelerin çoğu, dünkü manşetlerini, Öcalan’ın o tarihî cümlesine değil de, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hükümete yönelik eleştirilerine ayırarak, üstelik bunları dev puntolu başlıklarla ve anlaşılmaz bir iştiyakla naklederek müthiş bir sorumsuzluk örneği sergilediler.

Hem Öcalan’ın PKK tabanı üzerindeki otoritesini sarsmak için fırsat kollayan savaş manyaklarının hem de AK Parti hükümetini seçim sürecinde zafiyete düşürmek için fırsat kollayan muhalefet cephesinin ekmeğine yağ sürdüler.

Bu bir basiret bağlanmasıdır.

Acayip karın ağrılarından mütevellit bir basiret bağlanması.

İnanılır şey değil ama kraldan fazla kralcılığı ile tebarüz eden bazı saray dalkavuğu gazeteci-yazarlar şu günlerde işi gücü bırakmış "Erdoğan'sız Türkiye istiyorlar, Erdoğan'ı unutturmaya çalışıyorlar, Çözüm Süreci Erdoğan'ın değil de kendi eserleriymiş gibi davranıyorlar" tezviratıyla milletin beynini iğfal etmeye çalışıyorlar.

Bu mudur yani bütün mesele?

Erdoğan'a vefasızlık ediliyor, öyleyse yansın Türkiye midir?

Peki, kim etmiş Erdoğan'a vefasızlık?

Her konuşmasına Aziz Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a iltifat ederek başlayan Davutoğlu mu?

Erdoğan'ın adamı diye anılmaktan şeref duyan Yalçın Akdoğan mı?

Kazanımlarımızı Erdoğan'a borçluyuz diyen Bülent Arınç mı?

Erdoğan'a vefa, onun başlattığı sürecin geldiği şahane noktayı onu kullanarak gözden kaçırmaya çalışmak mıdır?

"Yandaş medya" mıyız neyiz; neysek işte, dün bizim tarihimizin en karanlık günüydü. 

 

HABERE YORUM KAT