1. HABERLER

  2. HABER

  3. Gülerce'ye Açık Çağrı: Ne Yapacaksan Şimdi Yap!
Gülerce'ye Açık Çağrı: Ne Yapacaksan Şimdi Yap!

Gülerce'ye Açık Çağrı: Ne Yapacaksan Şimdi Yap!

Ahmet Keleş, Hüseyin Gülerce'ye açık çağrı yaptı: O kapıyı şimdi suratlarına çarp, yoksa onlar senin yüzüne o kapıyı çarpacak.

09 Nisan 2014 Çarşamba 10:46A+A-

Cemaatin içinde yıllarca görev alan Prof. Dr. Ahmet Keleş, A Haber'de Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce'ye önemli bir çağrıda bulundu. 

Keleş, ara ara paralel yapıya muhalif çıkışlar sergileyen Gülerce'ye "Ne yapacaksan şimdi yap, istifa et, bildiklerini anlat" dedi. 

Ahmet Keleş konuyla ilgili şöyle konuştu: 

Sayın Hüseyin Gülerce'ye bir mesajım var, bir çağrım var. 

SİZ BENİ ÇOK İYİ TANIRSINIZ, BEN DE SİZİ ÇOK İYİ TANIRIM

Sayın Gülerce; 

Sizi çok iyi tanıyorum, siz de beni tanırsınız. Ve ben size şöyle sesleniyorum. Diyorum ki, siz şunu çok iyi biliyorsunuz. Yıllardır da bu işin içindesiniz. Vicdanınızda benim bu söylediklerimi tasdik ettiğinizden eminim. Vicdanınızın beni doğruladığından hiç şüphem yok. 

SİZİ O PİRAMİDİN İÇİNE HİÇ ALMADILAR

Sizin gibi, başka cemaatlerden ve başka geleneklerden gelenleri bu topluluk, bu piramit asla sizi içeriye almaz. Siz de biliyorsunuz ki, siz bugüne kadar hiçbir zaman o piramidin içine giremediniz.

O KOLTUKTA BU ACILARLA OTURUYORSUNUZ

Siz avluda dolandınız. Sizi içeriye almadılar. Size güvenmediler. Sizden sadece yararlandılar. Bunu siz de biliyorsunuz. Bu acılarla yaşadığınızı biliyorum. O koltukta bu acılarla oturduğunuzu biliyorum. Bunların artık sizin bardağınızı doldurduğunu da biliyorum. 

Zaman zaman bu bardağın taştığını ve bu bardağın taşmasına bağlı demeçler verdiğinizi de biliyorum. Ama bir kusurunuz var. Arkasında durmuyorsunuz. Çıkışlarınızın arkasında durup onun bedelini ödemiyorsunuz. 

O MASAYA BİR YUMRUK VURUN

Sizden rica ediyorum sevgili Hüseyin Gülerce. Lütfen, altınızda bir ateş gibi sizi yakan o koltuktan Allah için kalkın. O masaya bir yumruk vurun. O çok önemli dört madde dört olmasın. Kırk maddeye çıkarın.

Bildiklerinizi, bu tabandaki saf, samimi insanlarla paylaşın. Gün bugündür, insanları uyandırın Allah aşkına. 

ONLAR SİZİ KAPIYA KOYMADAN ÖNCE SİZ O KAPIYI ONLARIN SURATINA ÇARPIN

Ve o kapıyı, sizin yüzünüze kapatıp, sizi kapıya koymadan evvel siz o kapıyı onların suratına çarpın. Ve bir basın toplantısıyla bildiklerinizi bu milletle paylaşın. 

Zira bu cesareti, bu yürekliliği göstermez, bunu yapmazsan, yarın seni o kapının önüne öyle bir koyarlar ki ondan sonra gidecek ne kapı bulabilirsin, ne de söylediğini ve söyleyeceklerini dinleyecek bir adam bulabilirsin.

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum