1. HABERLER

  2. HABER

  3. Gazze: Yeis değil umutla!
Gazze: Yeis değil umutla!

Gazze: Yeis değil umutla!

Rıdvan Kaya, Gazze'nin gündemlerimizden düşmemesi çağrısında bulunurken işgal karşısındaki direnişin önemi hakkında hatırlatmalarda bulunuyor.

09 Aralık 2023 Cumartesi 14:00A+A-

Gazze’de iki ayı aşkın bir süredir tam bir vahşet icra ediliyor, sadece insanlar değil, tüm değer ve birikimleriyle adeta insanlık katlediliyor. Siyonist çete küresel barbarlık düzeninden aldığı cesaretle yakıyor, yıkıyor, imha ediyor. Gazze’de yaşananlar yeryüzünde ekini ve nesli ifsad etmek üzere kurgulanmış cahili düzenin insanlık dışı mahiyetini bir kere daha olanca açıklığıyla, netliğiyle ortaya koyuyor.

Yaşananlar sadece İsrail isimli katiller sürüsünün ne olduğunu göstermekle kalmıyor. Aynı zamanda tüm dünyaya ABD’siyle, Avrupa’sıyla güya gelişmişlik, insan haklarına ve hukuk ilkelerine bağlılık, insan hayatına ve haysiyetine önem verme iddiasındaki Batı medeniyetinin Müslümanlara karşı ne kadar vahşileşebildiklerini de ilan ediyor.

Batılı çürümüşlük                     

Şüphesiz bunca zalimliğe, kan donduran saldırılara rağmen katil çeteye verilen sınırsız destek ve Müslümanların yaşadıkları haksızlık ve zulüm karşısında takınılan tutum Batı medeniyetinin ahlaki ve insani açıdan tam bir çürümüşlük içinde olduğunun göstergesidir. O makyajlı maskenin altındaki korkunç çehre hepimizi irkiltmeli, iğrendirmelidir.

YAZININ DEVAMI