1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Gazeteci müsveddesi Altaylı şimdi de Şeyh Said’e hakaret etti!
Gazeteci müsveddesi Altaylı şimdi de Şeyh Said’e hakaret etti!

Gazeteci müsveddesi Altaylı şimdi de Şeyh Said’e hakaret etti!

Fatih Altaylı, Şeyh Said hakkında mesnetten yoksun açıklamalarda bulunarak “kalitesini” bir kere daha kanıtladı!

12 Aralık 2023 Salı 15:30A+A-

HAKSÖZ HABER

İslam'a ve Müslümanların değerlerine 28 Şubat'tan bu yana mütemadiyen aşağılık bir şekilde hakaretlerden bulunan Fatih Altaylı debelendiği lağım çukurundan bir kez daha küçücük kafasını çıkartıp Kemalist sisteme kıyamın öncülerinden Şeyh Said'e hakaretlerde bulundu. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin yeni yapılan yola "Şeyh Said" isminin verilmesi Türkiye’de başta Kemalistler olmak üzere laik ve sol kesimleri çıldırttı.

Rejimin uydurma mahkemelerinin kararları neticesinde darağacına gönderilen ve mezarı dahi hala açıklanmayan Şeyh Said’e Müslümanların sevgisini, hürmetini dikkate dahi almayan Fatih Altaylı kendisine ait kanalizasyon şebekesinde; “Sözde yerli ve milli bir iktidarımız var. Türkiye’ye karşı İngilizlerle işbirliği yaparak daha Türkiye kuruluş aşamasındayken isyan etmiş, bu ülkeyi yıkmaya, bölmeye çalışmış bir haysiyetsiz, bir şerefsizin adını bir rezilin adını siz bir bulvara veriyorsunuz. Şeyh Sait İsyanı diye bir isyan var. Yani O zaman yarın bir bulvara Öcalan bulvarı adını verecek misiniz?” iftira ve hakaretlerinde bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi gayet güzel ve cesur bir adım atarak bir asırdır sürdürülen kanlı, paslı, kirli propagandalara kulak asmayarak Diyarbakır-Elazığ hattında yeni açılan geniş bir bulvara Şeyh Said adını vererek Diyarbakır ve bölge halkı başta olmak üzere Müslüman toplumun takdirini kazanmıştı. Daha önce de Çorum'da İstiklal Mahkemesi terörü marifetiyle katledilen İskilipli Atıf Hoca'nın ismini bir hastaneye ve bazı camilere vererek hayırlı bir yol açılmıştı. Şimdi kamuoyu Şeyh Said, Said Nursi ve Seyyid Rıza başta olmak üzere uzun yıllar boyunca gizlenen mezarların ortaya çıkarılmasını daha güçlü bir biçimde talep etmelidir.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy tarafından geçtiğimiz günlerde içkili bir mekânda ağırlanan Fatih Altaylı nasıl olsa hükümet de meydanı bana bırakmış zannında olacak ki bu kadar rahat Müslümanların değerlerine hakaret etmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

9 Yorum