1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Fotoğraftaki yedi farkı bulalım: “Amerikan malı cep telefonunu yasaklayacağız”
Fotoğraftaki yedi farkı bulalım: “Amerikan malı cep telefonunu yasaklayacağız”

Fotoğraftaki yedi farkı bulalım: “Amerikan malı cep telefonunu yasaklayacağız”

Doğu Perinçek televizyon kanallarında şovmenlik yapmaya devam ediyor!

19 Aralık 2021 Pazar 10:44A+A-

HAKSÖZ HABER

Çin’in toplama kampı zulmü altındaki Müslüman Uygurları “Villalarda yaşıyorlar!” diyerek tahkir eden Doğu Perinçek belli ki medyada görünürlük adına işi şovmenliğe dökmüş durumda.

Haber Globel ekranlarında sunuculuğunu Senem Toluay Ilgaz'ın yaptığı 'Siyaset Özel' programına konuk olan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Neden ABD markaları tercih ediliyor?” sorusuna "Amerikan malı cep telefonunu yasaklayacağız." şeklinde cevap veriyor.

Vaat etmek basit bir iş tabi ki. Hiçbir zaman iktidar olamayacağını bilen bir siyasi partinin genel başkanı “vaat satmaktan” başka ne yapabilir ki? Asıl mesele Doğu Perinçek gibi katil rejimleri aşk ve şevkle savunmayı kendine görev bilen bir ismin sabah akşam televizyon kanallarında ağırlanmasıdır!

Hiçbir toplumsal karşılığı olmayan Perinçek işte bu tarz rijit çıkışları sebebiyle gündemde kalmayı beceriyor. Zalim Çin ve katil Esed’in Türkiye distribütörü olan Perinçek’in siyasi söylemlerini kimse ciddi almıyor. Maharetlerini sergileyerek kitleleri TV karşısına toplayan bir eğlence objesi ile karşı karşıyayız sadece!

"Amerikan malı cep telefonunu yasaklayacağız." diyen Perinçek’in Amerikan malı bir bilgisayarla çekilmiş fotoğrafı ise hemen sosyal medyayı süsledi. İyice dalga konusu haline gelen Doğu Perinçek eminiz ki hiç utanmamıştır! Utanabilen bir insan olsa yıllar önce toplumla olan ilişkisini kesmesi gerekirdi!

fg4qxxxxoao-z42.jpg

HABERE YORUM KAT

5 Yorum