1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Fethullah Gülen'den Sisi'nin Belamı Ali Cuma'ya Vefa Mektubu!
Fethullah Gülen'den Sisi'nin Belamı Ali Cuma'ya Vefa Mektubu!

Fethullah Gülen'den Sisi'nin Belamı Ali Cuma'ya Vefa Mektubu!

Fethullah Gülen, dün Mısır’da başarısız bir suikaste uğrayan Sisi rejiminin işbirlikçisi Ali Cuma’ya geçmiş olsun dileğinde bulundu!

07 Ağustos 2016 Pazar 11:47A+A-

HAKSÖZ-HABER

Konuyla ilgili Fethullah Gülen’in vefa mektubuna yer veren Zamanarabic.com sitesi Gülencilerin elinde bulunuyor.

Mektupta Sisi’nin belamı Ali Cuma’ya övgüler dizen Fethullah Gülen, onu Hizmet hareketinin dostu diye taltif ediyor. Gülen mektubunda ayrıca Türkiye’de giriştiği kanlı darbe girişimini unuturcasına her türlü şiddet ve “terör”e karşı olduğunu belirtiyor.

Suikastin Arkasında Erdoğan Olabilirmiş!

Öte yandan albawabhnews.com sitesine demeç veren Fethullah Gülen'in Arap dünyasındaki propagandisti Nevzat Savaş'ın aktarımlarında da çarpıcı ifadeler var.

Gülen’in sözcüsü Nevzat Savaş, söz konusu demecinde Sisi'nin belamı Ali Cuma’ya yapılan suikastin arkasında Cumhurbaşkanı Erdoğan olabileceğini söylüyor. Savaş'ın konuyla ilgili düzdüğü iftira şöyle:

"Ali Cum'a'ya gerçekleştirilen suikast girişiminin arkasında Erdoğan hükümetinin olmasını uzak görmüyorum..."

Gerek Gülen’in bu vefa mektubu, gerekse de şakirdi Nevzat Savaş’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef  gösteren hayal ürünü iddiası hem Cemaat’in Sisi rejimine yalakalığını yansıtmakta hem de darbe yönetimine desteğini bariz bir şekilde ortaya koymaktadır.

Gülen'in sözcüsü Nevzat Savaş, ayrıca Türkiye devletinin Mısır'da İhvan içinde bağlantıları olduğunu iddia etmekte ve İhvan'daki bu bağlantıları Hizmet Hareketi denilen Paralel Yapı destekçilerini vurmaya yönlendirmesinin uzak bir ihtimal olmadığı yalanını tedavüle sokmaktadır.

Basitçe Düzülmüş İftiralar Deyip Geçiştirmemek Lazım

Darbeci Gülenist şebekenin Arap dünyasında medyada giriştiği bu algı operasyonlarını ciddiye almak lazım. Keza Gülenciler Arap basınında müthiş bir algı operasyonu ve dezenfarmasyon çalışması yürütmekte. Bu algı operasyonlarından etkilenen azımsanmayacak sayıda saygın insan olduğu belirtiliyor. Gerek uluslararası basında gerekse de Arap basınında dolaşıma sokulup kendisine rahatlıkla alıcı bulabilen bu algı operasyonlarıyla başetmek için hükümet acil bir Arapça-İngilizce medya birimi kurmalı. Darbeci Gülen şebekesinin ihanet, sapkınlık ve yalanlarının Arapça-İngilizce tercümeleriyle neşredilip ifşa edilmesinin medya savaşı alanında bu kirli ve katil yapıyı bertaraf etmedeki önemi açıktır.

HABERE YORUM KAT

5 Yorum