1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Erdoğan'a teşekkür edilmesi CHP'lilerin gözünü döndürdü
Erdoğan'a teşekkür edilmesi CHP'lilerin gözünü döndürdü

Erdoğan'a teşekkür edilmesi CHP'lilerin gözünü döndürdü

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Tuzla İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’nin 3. Kademe açılış töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ettiği için saldırıya uğradı.

25 Ekim 2022 Salı 21:42A+A-

HAKSÖZ HABER

Tuzla'daki tesis açılışına katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belediye başkanlığından itibaren desteklediği bir projede teşekkür almasını 'provokasyon' olarak niteledi.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, İBB'nin Tuzla İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’nin 3. Kademe açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etmesi nedeniyle alandaki CHP'liler tarafından protesto edildi. Yazıcı, 'Bu tepkinizi kınıyorum' diyerek alandan ayrılırken İBB ekipleri tarafından saldırıya uğradı.

 

 

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı da saldırıya uğradığını sosyal medya hesabından duyurdu: "Konuşmamın ardından fiziki şiddete varan bir saldırıya uğradım. Emniyet güçlerimiz eşliğinde açılış alanından ayrıldım. Söz hakkına yönelmiş bu gözü dönmüş saldırıdan dehşete düştüm." 

Yazıcı Erdoğan'ın övülmesinden rahatsız olanlara da şu şekilde seslendi: "Tuzla’ya yapılan yatırımlarda hakkı teslim etmemizi, Tuzla’nın haklı taleplerini dile getirmemizi, holiganlarıyla engelleyeceklerini sanıyorlarsa, yanılıyorlar. Hakkı olanın hakkını teslim etmeye, hakkımız olanı istemeye devam edeceğiz. 

Tuzla Belediye Başkanı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "İBB’nin Tuzla’ya söz verdiği yatırımları, belediye yönetimi ve sayın başkana bizzat hatırlatmam ve bunları talep etmem de aynı grup tarafından tepkiyle karşılandı. Konuşma hakkıma saldırıldı. Bu saldırıya rağmen haklı talebimi dile getirdim.

Konuşmamın ardından fiziki şiddete varan bir saldırıya uğradım. Emniyet güçlerimiz eşliğinde açılış alanından ayrıldım. Söz hakkına yönelmiş bu gözü dönmüş saldırıdan dehşete düştüm."

HABERE YORUM KAT

3 Yorum