1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Erdoğan’a Galiz Küfürler Eden CHP’li Hakkında Suç Duyurusu
Erdoğan’a Galiz Küfürler Eden CHP’li Hakkında Suç Duyurusu

Erdoğan’a Galiz Küfürler Eden CHP’li Hakkında Suç Duyurusu

​​​​​​​Karabağlar Belediyesi'nin CHP'li meclis üyesi Dila Koyurga'nın sosyal medyada yaptığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik galiz küfürler içeren paylaşımlar ortaya çıktı.

27 Mayıs 2020 Çarşamba 04:28A+A-

HAKSÖZ HABER

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Karabağlar Belediyesi meclis üyeliği görevini yürüten Dila Koyurga sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sarf ettiği ağır küfürlerle gündeme geldi.

kfr.jpg

Bu galiz küfürler karşısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatları harekete geçti. Avukat Mustafa Doğan İnal sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla Dila Koyurga hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. İnal, şunları söyledi:

dila-3.jpg

"Twitleri paylaşmak istemezdim ama bilinsin diye paylaşıyorum. Bu iğrenc twitleri atıp bugün silmek seni kurtarmayacak. Sonra bir muhalif daha yargılanıyor, düşünce özgürlüğü diye ağlamak yok. Hukuk önünde hesabını vereceksin. Son olarak kem söz sahibine aittir...

Bu iğrenç hakaretlerin sahibi CHP gençlik örgütü İzmir il sekreteri, Karabağlar meclis üyesi Dila Koyunga hakkında İzmir cumhuriyet başsavcılığına an itibariyle suç duyurusunda bulunulmuştur."

dila-4.jpg

Daha önce CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun buna benzer paylaşımları gündeme gelmiş ancak CHP Kaftancıoğlu’nu sahiplenmişti. CHP’nin partilerinin belediye meclis üyesi olan Dila Koyurga'nın aleni küfürleri karşısında aynı tutumu mu alacak merak ediliyor.

dila-2.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum