1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Efendilerine şirin gözükmek için ümmete ihanette sınır tanımıyorlar!
Efendilerine şirin gözükmek için ümmete ihanette sınır tanımıyorlar!

Efendilerine şirin gözükmek için ümmete ihanette sınır tanımıyorlar!

Today's Zaman eski Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt sosyal medya hesabı üzerinden Hamas’ı desteklediği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şikayetçi oldu.

10 Ekim 2023 Salı 15:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Gülenci Abdullah Bozkurt sosyal medya hesabından İngilizce yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 26 Temmuz 2023'te Hamas lideri İsmail Heniyye'yi Ankara'daki “sarayında” ağırladığını ifade ederek kendince ifşa etmeye çalıştı. Batıya şirin görünmek için izzet yerine zilleti tercih eden Bozkurt aslında mensubu olduğu yapının karakterini göstermekten başka bir şey yapmıyor!

Türkiye’de Hamas liderlerinin MİT tarafından korunduğunu iddia eden Bozkurt, devletin Hamas’a ekonomik destek sağladığını da sözleri arasına sıkıştırıyor.

wewe-004.jpg

Gülencilerin ümmetin sorunları söz konusu olduğunda zalimlerden yana tavır almaktan çekinmediğini zaten herkes biliyor. Mavi Marmara hadisesinden sonra bizzat Fethullah Gülen tarafından ifade edilenler bunun en bariz göstergesiydi.

Abdullah Bozkurt da içerisinde yer aldığı zelil yapının zalimlere yaltaklanmak söz konusu olduğunda ne kadar “hassas” olduğunu unutmamış. Efendilerine şirin gözükmek için ümmete ihanette sınır tanımayan Gülenciler bu performanslarıyla ABD ve İsrail’den sağlam bir “aferin” kapmışlardır kesin.

Müslümanlar ise binlerce insanı kandırarak kendi hain emellerine alet eden ve müdaheneyi bir karakter haline getiren bu alçakları asla unutmayacak!

HABERE YORUM KAT

10 Yorum