1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. DOĞU TÜRKİSTAN

  4. Ebeveynlerin öldüğü için ağlarsan kampa gönderilirsin!
Ebeveynlerin öldüğü için ağlarsan kampa gönderilirsin!

Ebeveynlerin öldüğü için ağlarsan kampa gönderilirsin!

Komünist Çin yönetiminin cürümlerinin ortaya çıkarttığı absürtlükler dünyanın geri kalanını şaşkına çevirmeye devam ediyor.

10 Aralık 2020 Perşembe 18:13A+A-

HAKSÖZ HABER

Alkolden kaçınmak, sigara içmemek, başkalarına küfretmemelerini söylemek, başkalarına günah işlememelerini söylemek… Bu saydıklarımızdan herhangi birisini yaparsanız Çin yönetimi tarafından dini ve kültürel soykırıma maruz kalacağınız kamplardan birisine yollanıyorsunuz.

Şaka olduğunu düşünmek sizin sağlıklı düşünebilen bir insan olduğunuz anlamına geliyor şüphesiz. Ancak yukarıda zikredilenler gibi 44 madde daha sizleri Çin yönetimi tarafından hedef tahtası haline getirmek için yeterli. Human Movie Team’in foreignpolicy.com’un haberine dayandırarak paylaştığı bilgiler dünyanın görmezden geldiği Çin zulmünü bir kere daha ortaya çıkarttı.

Çin’in Müslümanları toplama kamplarına yollamak için uydurduğu bahaneler ise övünç kaynağı olarak nitelenebilecek hüviyete sahip. İyiliği emredip, kötülükten alıkoyan Müslümanlar, başkalarının günaha girmesini veya küfretmesini engelledikleri için toplama kamplarına yollanıyorlar. Toplama kamplarında aşağılık muamelelere maruz kalan kardeşlerimiz aslında insanlığın haysiyetini yaşatmaya çalıştıkları için orada tutuluyorlar.

Müslüman kültür ve geleneği hakkında zalim Çin yönetiminin bakış açısını da gözler önüne seren yasaklar, çok çocuk yapmaktan sakal bıyık bırakmaya ve başörtüsü takmaya kadar uzanabiliyor. Çin “tek çocuk ulusu” olarak nitelenen demografik bir yapıya sahip olduğu için Müslümanların geniş aile yapısını toplumsal tehdit olarak görüyor. Çin’in tehdit olarak gördüğü unsurlar Müslümanlara da kendi hasletlerini hatırlatacak cinsten!

eozbyplxeamekds.jpgeozbz33xeaqkebo.jpgeozb1w9xuaeq8gt.jpgeozh-qcxuaalgdp.jpgeoziaprweaecw6m.jpgeozibsfw8am7sg4.jpgeozifrtxeaacmzt.jpgeozigzzw8aqhwg.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

4 Yorum