1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. "Dostlar alışverişte görsün" belediyeciliği!
"Dostlar alışverişte görsün" belediyeciliği!

"Dostlar alışverişte görsün" belediyeciliği!

Seçimler yaklaşırken bazı belediyeler iş yapıyormuş gibi görünmek için sınırları zorluyorlar!

22 Ağustos 2023 Salı 15:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Yerel seçimlere aylar kala 5 yıllık görev süresinde yapmadıkları işleri son süreçte yapmaya çalışan belediyelerin icraatları insanları şaşkına çeviriyor.  Enerji tüketimi ve su başta olmak üzere kültür-sanat faaliyetleri açısından da Türkiye’deki birçok belediyenin karnesi oldukça zayıf. Vaziyet böyleyken durumu kurtarmak için yapılan işlerle seçmenin tabir-i caizse gözü boyanıyor.

Ne hikmetse birçok belediyenin son aylarda asfaltlama çalışmalarına yöneldiğini görmek mümkün. En gözle görülür iş olması sebebiyle yapılan asfaltlama çalışmaları aceleye getirildiğindeyse ortaya komik görüntüler çıkıyor.

Kartal Belediyesi'nin ilçe genelinde başlattığı asfalt çalışması bu duruma örnek olarak gösterilebilir. Belediye, sokağa göre değil park eden araca göre asfalt döktü. Yol kenarında park halinde aracın altı asfaltsız kalınca görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

chpli-kartal-belediyesinin-asfalt-calismasi-39ec0902.jpg

Gerçek sorunları halletmek yerine “dostlar alışverişte görsün” mantığıyla iş yapınca böyle oluyor! Kaynaklar “iş yapıyor” görüntüsü için harcanırken şehirlerin ve ilçelerin sorunları ise kronikleşiyor…

HABERE YORUM KAT

3 Yorum