1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Diktatör Sevgisine Tutulmuş “Şer”li Kadınlar
Diktatör Sevgisine Tutulmuş “Şer”li Kadınlar

Diktatör Sevgisine Tutulmuş “Şer”li Kadınlar

Diktatör sevgisine tutulmuş kadınların şerrinden Allah’a sığının!

22 Ekim 2013 Salı 19:13A+A-

HAKSÖZ-HABER

Uluslararası Demokratik Kadın Federasyonu (WIDF) adına bir heyet, Suriye diktatörü Beşşar Esed’i ziyaret etti. Görüşmeye giden kadınlar Esed’e Gezi Parkındaki darbeci kalkışma esnasında da sıklıkla kullanılan "Boyun Eğme" yazılı bir pankart hediye etti.

Suriye resmi haber ajansı SANA’nın aktardığına göre heyet üyeleri "maruz kaldığı terör saldırıları karşısında Suriye halkıyla dayanışma içinde olduklarını" ifade ettiler.

Uluslararası Demokratik Kadın Federasyonu adına bir heyet, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittikleri Şam'da önceki gün Turizm Bakanı Bişr Riyad Yazıgi ile görüşmüş, WIDF Başkanı Marcia Campos yaptığı açıklamada Suriye'deki yaşananlar dolayısıyla acı çeken tüm Suriyeli kadınlarla dayanışma duygularıyla dolu olduklarını söylemişti.

Hediye TKP'liden

Heyette Türkiye Komünist Partisi (TKP) Parti Konseyi üyesi Umut Kuruç'un yanı sıra Brezilya, Yunanistan, Hindistan, Lübnan ve Ürdün’den federasyon üyelerinin bulunduğu belirtildi.

Campos başkanlığındaki heyet, Esed’e üzerinde Türkiye Komünist Partisi’nin 2011 genel seçimleri için kullandığı “Boyun Eğme” sloganının yazılı olduğu bir flama da hediye etti.

Esed, Fotoğrafı İnstagram Hesabından Paylaştı

Beşşar Esed, instagram hesabından, “Boyun Eğme” sloganının yer aldığı fotoğrafı paylaştı. ’Syrianpresidency’ kullanıcı adına sahip instagram hesabında kullanılan ve bir heyeti kabul ettiği sırada çekildiği anlaşılan fotoğrafta Esad, kendisine hediye edilen ve üzerinde “Boyun Eğme” pankartı tutarken görülüyor.

Gezi Parkı eylemlerinde “Boyun Eğme” pankartı Atatürk Kültür Merkezi’ne asılmıştı.

Öte yandan ziyaretin görüntüleri SANA tarafından yayınlandı. Görüşmeden Beşşar Esed'in eşi Esma'nın bulunmaması dikkat çekti.

besar-esad-boyun-egme_esed-dunya-kadinlari-widf.png

HABERE YORUM KAT

2 Yorum