1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. DHKP-C Tarafından Şehid Edilen Ramazan Meşe Defnediliyor
DHKP-C Tarafından Şehid Edilen Ramazan Meşe Defnediliyor

DHKP-C Tarafından Şehid Edilen Ramazan Meşe Defnediliyor

Darbe kalkışmasını protesto eden Ramazan Meşe, DHKP-C'li çeteler tarafından şehid edildi. Cenaze namazı 21 Temmuz 2016 Perşembe günü Sanayi Mahallesi Merkez Camii'nde kılınacak.

20 Temmuz 2016 Çarşamba 19:13A+A-

Haksöz Haber

15 Temmuz gecesi başlayan darbe kalkışmasına karşı doğudan batıya, sokak sokak halk darbecilere karşı direnişe geçti. Onurları, gelecekleri ve Allah için alanlara akın eden halk onlarca kurban verdi ama yılmadı; darbecilere, hainlere geçit vermedi!

Halka saldıran sadece darbeciler değildi! Bir de onların uşağı çeteler harekete geçti. 12 Eylül’de kurtarılmış mahallelerinde bile tek bir kişi dahi darbeye karşı çıkamamışken, tanklara göğüslerini siper eden Müslüman halk sol çeteleri elbette çıldırtıyordu. Kandan beslenen, cunta uşakları halkın destansı direnişine tahammül edemeyerek karanlık kuytulardan halkın üzerine kurşun yağdırdılar.

16 Temmuz akşamı darebecilere karşı AKOM’u savunmaya giden halka Nurtepe Mahallesi’nde  saldıran DHKP-C çetesi Ramazan Meşe’yi ağır şekilde yaraladı. Korkakça, haince uzaktan araçlara ateş eden saldırganlar kaçarken, arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan Ramazan Meşe tedavi gördüğü hastane de hayatını kaybetti.

Babasını daha küçük yaşlarda kaybetmiş olan Ramazan Meşe, Gümüşhaneli. Fakir ama onurlu bir hayat sürdüdü. Namerde el uzatmadı. Arkadaşları ona “Tatar Ramazan” diyor. Zulme asla teslim olmayacak bir Anadolu çocuğu. Bıçkın bir Karadeniz delikanlısı. Kurşunları tekbir getirerek karşılayan Müslüman bir genç. Rabbimiz onu merhametiyle kuşatsın ve ona şefaat etsin. Zalimleri ve uzantılarını kahretsin.

Ramazan Meşe, yarın (21 Temmuz Perşembe) öğle namazını müteakip Sanayi Mahallesi Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum