1. HABERLER

  2. HABER

  3. "Demirtaş, Barış Yok Edicisidir!"
"Demirtaş, Barış Yok Edicisidir!"

"Demirtaş, Barış Yok Edicisidir!"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu: "Demirtaş, toplumumuzu bölmeye çalışan, milletimizin huzurunu ortadan kaldırmaya çalışan, bir barış yok edicisidir." dedi.

23 Temmuz 2015 Perşembe 13:05A+A-

Suruç, Adıyaman ve Ceylanpınar başta olmak üzere son günlerde yaşanan olaylarla ilgili AA muhabirine değerlendirmede bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Türkiye'nin bir terör ve şiddet sarmalına çekilmeye çalışıldığını söyledi.

“Demirtaş, Barış Yok Edicisidir!”

Türkiye'nin iki gündür yaşadığı acıların üzerinden siyaset yapmaya çalışanlara cevaplarının yumuşak olmayacağını bildiren Soylu, şöyle dedi:

"Biz meseleleri ayırt etmekte sorumluyuz. Elbette ki şu ifade önemlidir; çıkıp bu olayların birinci gününde 'biz kendi güvenlik güçlerimizi oluşturacağız, kendi güvenliğimizi sağlayacağız' dedikten sonra gelen tepkiler üzerine bundan özür dilemeyip, sanki bunu kendisi söylememiş, bizler bunu kendimiz uydurmuşuz gibi bizi suçlamak, Selahattin Demirtaş'ın aymazlığıdır. Demirtaş, toplumumuzu bölmeye çalışan, milletimizin huzurunu, Türk'ün ve Kürt'ün kardeşliğini, hukukunu ortadan kaldırmaya çalışan, maalesef üzülerek söylemeye çalışıyorum ki barış yok edicisidir, bir birlik ve huzur yok edicisidir. Türkiye siyaseti bugüne kadar böyle bir manipülatör görmemiştir."

“Türkiye’de İstikrarsızlıktan Medet Ummaya Çalışanlar Var”

Soylu, yaşanan olaylar karşısında Türkiye'nin hangi noktaya taşınmak istendiğini bildiklerini söyledi.

Soylu: "Kimlerin Türkiye'deki bu istikrarsızlıktan kendilerine medet ummaya çalıştıklarını da biliyoruz. Türkiye'de, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne kadar gelmiş bir siyasî partinin her bir sözcüsünün açıklamasının bu kadar olumsuzluk ifade etmesi elbette ki bizi endişeye sevk etmektedir. Bunu açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum ki Türkiye'nin uzun zamandan beri sürdürdüğü ve büyük dikkatle devam ettirdiği millî birlik ve kardeşlik sürecini ortadan kaldırabilmek için Selahattin Demirtaş elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Selahattin Demirtaş'ı cilalayanlar, parlatanlar onun bugünkü yüzünü göstermek istemeyenler, sus pus içerisindedir." diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT