1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Darbeden Bizi Koruyan Allah’ım Aklımıza Mukayyet Ol!
Darbeden Bizi Koruyan Allah’ım Aklımıza Mukayyet Ol!

Darbeden Bizi Koruyan Allah’ım Aklımıza Mukayyet Ol!

Anlaşılan o ki, 15 Temmuz gerek kitlesel gerek kurumsal düzeyde ciddi bir travmaya yol açmış! Garip haberler, iddialar, soruşturmalar birbirini takip ediyor.

08 Ağustos 2016 Pazartesi 19:19A+A-

HAKSÖZ HABER

14 Ağustos’ta 2. darbe kalkışması saçmalığından Ankara’da 150 bin ceset torbası hazırlandığına, Ağrı’da 9 bin kişilik ölüm listesi yapıldığından, Ceylanpınar hadisesinin de arkasında FETÖ’nün olabileceğine kadar akıl almaz iddialar dinliyoruz! En son iş Antalya Müze Müdürlüğü’nün 2016 yılı için hazırladığı takvimde 15 Temmuz tarihinin atlanmış ve yerine 14 Temmuz yazılmış olmasının esrarına kadar dayandı.

Bu deli saçması şeyleri birileri uyduruyor, üzerinde durmaya değmez demek de hiç mümkün değil. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı çıkıp televizyonlarda aldığı istihbaratı halkla paylaşıyor ve korkunç planlar hakkında halkımızı bilgilendirme vazifesini ifa ediyor. Acaba 15 Temmuz’da tel tel dökülen MİT’i iptal edip, istihbarat işi tümden Gökçek’e mi bırakılsa!

Ceset torbası ve ölüm listesi iddiasını bizzat bir vali duyuruyor. Hadi kolaysa çıkıp gülelim! Vallahi bu kadar da olmaz diyecek olan FETÖcülükten takibata uğrama riskini de göze almak zorunda.

İşin nereler vardırıldığını anlamak isteyenler takvim meselesine bakabilirler. O meşum 15 Temmuz tarihinin atlandığı takvim hadisesine yani! İşte bu dehşetengiz gelişme üzerine söz konusu eylemin arkasında da FETÖ’nün bulunabileceğinden hareketle Antalya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünce soruşturma açılmasına kadar iş vardırılmış durumda.

Allah’ım 15 Temmuz’da bizi darbeden korudun, sonrasında da aklımızı koru ya Rabbi! 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum