1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Cumhuriyet’in haberlerini de ayyaşlar mı yazıyor?
Cumhuriyet’in haberlerini de ayyaşlar mı yazıyor?

Cumhuriyet’in haberlerini de ayyaşlar mı yazıyor?

Cumhuriyet metroda alkol içeni değil ayyaşı uyaran yolcuyu hedef aldı!

07 Temmuz 2022 Perşembe 14:15A+A-

HAKSÖZ HABER

İçki toplumun huzurunu bozan en temel belalardan birisi. Sol-Kemalistler içinse içki Türkiye’nin gavurlaşması için en büyük gereklilik! Bu sebeple içki ve ayyaşı savunmak varoluş sebebi!

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda yolculuk esnasında bir kişinin içki içtiğini iddia eden başka bir yolcu sözlü uyarıda bulunmuş. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde tam olarak ne olduğu anlaşılmazken çok da ayık olmadığı anlaşılan bir kişinin bağırışları duyuluyor.

Cumhuriyet gazetesinin haberi veriş şekli ise evlere şenlik! Cumhuriyet metroda içki içen ayyaşı uyaran yolcuyu hedef aldı! İnsanlıktan nasibini almamış birisinin yazacağı haber karşısında ne diyeceğimizi bilmiyoruz. “Metroda 'alkol' kavgası: Yolcular araya girdi” başlıklı haberde ifadeler aynen şu şekilde:

Kadıköy-Tavşantepe Metro hattında, 3 Temmuz Pazar günü meydana gelen olayda iddiaya göre, metro içerisinde seyahat eden yolculardan birinin alkol aldığını gören bir kişi, sözlü tacizde bulundu.

Cumhuriyet'in haber kaynağı olarak verdiği İhlas Haber Ajansı aynı haberi şu cümlelerle geçiyor: 

İddiaya göre, Metro içerisinde seyahat eden yolculardan birinin alkol aldığını gören bir vatandaş, sözlü uyarıda bulundu. Alkol alan şahsın da karşılık vermesi üzerine sözlü tartışma, kavgaya dönüştü. Çıkan kavgayı diğer yolcular ayırmaya çalıştı. Tren içerisinde bulunan kadın yolcular ise kısa süreli panik yaşadı.

Haber kaynağını çarpıtan Cumhuriyet'e göre alkol alanı uyaran kişi “sözlü tacizde” bulunuyor! Anlaşılan alkol aldığı iddiası üzerinde durmanın zaten bir anlamı yok! Dahası eğer ki alkol alıyorsa bile uyarı ayyaşa yapılınca "sözlü saldırı" oluyor! Bir gazeteci adayına ahlak ve adalet yoksunu haberciliğin nasıl bir şey olduğu Cumhuriyet'in söz konusu haberinden yola çıkılarak anlatılabilir pekala!

Anladık ayyaşların hakkını savunmayı kendinize görev bellemişsiniz! En azından haberlerinizi ayık kafayla yazın!

 

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum