1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Esedçi Kılıçdaroğluna cevap: Kardeşlerimizi geri gönderemeyeceksiniz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Esedçi Kılıçdaroğluna cevap: Kardeşlerimizi geri gönderemeyeceksiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Esedçi Kılıçdaroğluna cevap: Kardeşlerimizi geri gönderemeyeceksiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ırkçı söylemleriyle Suriyelilere hedef alanlara yanıt verdi. Erdoğan, “Biz bu görevde olduğumuz sürece, siz bu kardeşlerimizi bu ülkeden geri gönderemeyeceksiniz.” dedi.

11 Mayıs 2022 Çarşamba 16:33A+A-

HAKSÖZ HABER

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Suriyelileri göndereceğiz” demagojisine yanıt veren Erdoğan, “Kardeşlerimizi geri gönderemeyeceksiniz!” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Ülkemizde muhacir olarak bulunan insanları ne Bay Kemal'in, ne yandaşlarının dedikleriyle bu görevde olduğumuz sürece bu ülkeden asla geri itmeyiz, ötelemeyiz. . Biz bu görevde olduğumuz sürece, siz bu kardeşlerimizi bu ülkeden geri gönderemeyeceksiniz. Bu kardeşlerimizden kendi tasarruflarıyla, insiyatifleriyle geri dönmek isteyenler olduğunda zaten onlar geri döneceklerdir. Ama biz onları asla silahla, silah dayayarak düşmana teslim etmeyiz Bay Kemal, bunu böyle bilesin" dedi.

HABERE YORUM KAT

4 Yorum