1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Cinsi sapıklar üzülmesin diye maymun çiçeği vakalarını gizlediler!
Cinsi sapıklar üzülmesin diye maymun çiçeği vakalarını gizlediler!

Cinsi sapıklar üzülmesin diye maymun çiçeği vakalarını gizlediler!

Bulgular nisan ila haziran dönemindeki vakaların yüzde 98 eşcinsel ve biseksüel erkeklerden oluştuğunu gösterdi.

26 Temmuz 2022 Salı 11:30A+A-

HAKSÖZ HABER

New England Journal of Medicine isimli dergide yayımlanan bir araştırmaya göre maymun çiçeği hastalığı vakalarının yüzde 98 gibi çok ciddi bir bölümü, eşcinsel ve biseksüel erkeklerden oluşuyor. Üstelik bu vakaların yüzde 95'inden fazlası, cinsel birliktelik kaynaklı.

Sapkınlığın insanlık için “kimlik” olarak dayatıldığı modern zamanlarda sapkınların maymun çiçeği hastalığını yaydığı verisi birilerini epey korkutmalıydı. Öyle de oldu!

New England Journal of Medicine tarafından yapılan ve hastalık taşıyanların %98’ine tekabül eden rakam hakkında The Guardian, bu araştırmayı verirken "Bunu neden bu kadar net söylemiyoruz?" ifadelerine yer verildi.

İncelenen vakaların yüzde 75'i beyaz, yüzde 41'i ise AİDS virüsü taşıyordu. İnsanların damgalama korkusunun halk sağlığı ile ilgili önemli bir sorunun göz ardı edilmesine neden olduğu ifade edilirken vakaların zaten neredeyse tamamını sapkın olması başka bir durum olduğunu kanıtlıyor. Sapkınlar mı sapkın olarak yaftalanmaktan korkacak!

Maymun çiçeğinin tıpkı AİDS gibi sapkınlık insanlığın başına bela etmişe benziyor. Cinsel ilişki yoluyla yayılım gösteren virüsün artık ten teması ile bulaşabilecek bir değişim gösterebileceği değerlendiriliyor. Netice olarak sapkınlık lobileri iyi çalışmışa benziyor!

HABERE YORUM KAT

5 Yorum