1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. CHP’linin şansı cami yerine meyhanede olmak!
CHP’linin şansı cami yerine meyhanede olmak!

CHP’linin şansı cami yerine meyhanede olmak!

Zonguldak’ın Devrek ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı’nın sosyal medyaya düşen görüntüleri tartışma konusu oldu!

17 Temmuz 2021 Cumartesi 14:23A+A-

HAKSÖZ HABER

Zonguldak’ın Devrek ilçe Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un partisi CHP’ye mensup isimlerle birlikte içki masasında sarf ettiği sözler bir başka CHP’li tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Alkol tüketiminden dengesini kaybettiği anlaşılan Bozkurt camide olmayı şansızlık olarak nitelerken şunları söylüyor: “Ulan, ne şanlısınız! CHP’li Belediye Başkanınız var. MHP’li, AKP’li bir belediye başkanınız olsa şimdi camideydiniz."

Anca fazla alkolden kafayı bulmuş birisi tarafından yapılabilecek bu kıyasa göre içki masasında olmak camide olmaktan daha muteber bir şey olarak değerlendiriliyor. Sosyal medyaya düşen görüntüler kısa sürede tartışmaya sebep olunca paylaşımı yapan CHP’li videoyu kaldırıyor…

Toplumun önündeki insanların içki masalarında gayri ahlaki yaşam tarzını özendirecek şeyler söylemeleri kabulü mümkün olmayan bir durum. CHP’nin bu konularda mimli bir parti olduğu da düşünüldüğüne Çetin Bozkurt’a bir yaptırım uygulanıp uygulanmayacağını ilerleyen günler gösterecek!

Türkiye toplumuna içki tüketimi Cumhuriyet’in ilk yıllarından itibaren uzun yıllar özendirildi. Ne yazık ki toplumun bir kesimi bu mefsedeti alışkanlık haline getirdi. Belediye Başkanlığı yapan bir ismin camiye giden insanları tahfif ederek meyhanede harama bulaşmayı “şans” olarak nitelemesi işlediği kabahatin derecesini artırıyor! Kendi haline üzüleceği yerde din ve dindarlıkla ilişkili hususları hedef alan Bozkurt henüz özür dahi dilemedi!

HABERE YORUM KAT

4 Yorum