1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. CHP’li Başarır matematik özürlüsü mü, iftira bağımlısı mı?
CHP’li Başarır matematik özürlüsü mü, iftira bağımlısı mı?

CHP’li Başarır matematik özürlüsü mü, iftira bağımlısı mı?

Daha önce “Ordu Katar’a satıldı” beyanıyla kamuoyunun gündemine oturan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatlarından Ahmet Özel hakkında gündeme getirdiği iddialar da elinde patladı.  

28 Aralık 2020 Pazartesi 23:36A+A-

HAKSÖZ-HABER

Kamuoyunun “Ordu Katar’a satıldı” sözleriyle tanıdığı ve bilahare gelen tepkiler üzerine sözlerini tevile kalkışarak daha gülünç durumlara düştüğü gözlenen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır önceki gün yine sahnedeydi.

Bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatlarından Ahmet Özel’i hedef alan CHP’li vekil, Özel’in bitmiş bir davada sırf vekalet ücreti tahsil edebilmek adına sonradan dosyaya vekalet belgesi koyduğunu iddia etmişti. Buna ilaveten Cumhurbaşkanına hakaret davalarında aynı avukatın bugüne dek tam 39 milyon TL vekalet ücreti tahsil ettiği iddiasını da dillendirmişti.  

CHP’li Ali Mahir Başarır’ın dile getirdiği iddiaları Av. Ahmet Özel bir açıklamayla bugün yalanladı. Açıklamasında Anadolu Adliyesinde görülmekte olan davaya müdahillik talebinin önceki duruşmalarda zaten mahkemeye sunulmuş bulunup, mahkeme tarafından da kabul edildiğini belirten Av. Ahmet Özel usulsüzlük şeklinde sunulan işlemin sadece vekalet suretinin fiziken de dosyada yer alması için yapılan rutin bir işlem olduğunu hatırlattı.

Öte yandan açıklamada yine CHP’li Başarır tarafından gündeme getirilen toplam 39 milyonluk vekalet ücreti iddiasına da cevap verildi ve CHP’li vekilin rakamı ‘biraz’ abarttığı ortaya çıktı! Ahmet Özel bugüne dek toplam vekalet ücreti olarak 1,1 milyon aldığını açıkladı. Aradaki ‘küçük’ farka gelince, bu ya CHP’li vekilin matematik konusunda özürlü oluşuna ya da iftira atmakta beis görmediğine işaret ediyor olmalı!

Av. Ahmet Özel’in CHP’li Ali Mahir Başarır’ın iddialarına ilişkin açıklaması:

new-project-5.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum