1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. CHP “tek adam” eleştirisi yapınca…
CHP “tek adam” eleştirisi yapınca…

CHP “tek adam” eleştirisi yapınca…

CHP’li Seyit Torun geçtiğimiz günlerde AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’i eleştireyim derken sirkatin söylemiş...

23 Haziran 2023 Cuma 17:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’yi yıllarca tek adam ve tek parti rejimleriyle yöneten CHP’lilere son yıllarda bir özgüven geldi. Türkiye’de despotik bir rejimle iktidar süren ve gerçek anlamda seçimler yapıldıktan sonra hiçbir zaman tek başına iktidar olamamış bir parti başkalarını “tek adamlıkla” suçlayabiliyor.

Bu özgüven tabi ki pişkinlikten geliyor. CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun geçtiğimiz günlerde AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in “CHP, bir bakıma kurultaylar partisidir. ‘Kim gitsin kim gelsin’ tartışması CHP'ye gönül vermiş vatandaşlarımızdan uzak bir tartışmadır” sözlerine; “Partisinde demokrasinin esamesi okunmayan Ömer Çelik, ülkeye demokrasi getiren CHP’ye laf ediyor. CHP’yi tartışmak, tek adam partisinin sözcüsüne düşmez. Partimizin istikametini, tabanın kararı belirler” diyerek tepki göstermiş.

“Tek adam partisi” suçlamasını bir başka partiye bir CHP’linin yöneltmiş olması oldukça komik. CHP’nin tek adamlığı herkese rahmet okutur. Mustafa Kemal’in belirlediği altı okun sembolü ve bayrağı olduğu bir parti AK Parti’ye “tek adamlık” suçlaması yapabiliyor… Güler misin ağlar mısın?

Aldığı onca yenilgiye rağmen genel başkanlıktan çekilmeyen ve gidişatın gösterdiğine göre çekilmesi “teklif dahi edilemeyen” CHP, Türkiye sathında ayrımcılığın ve despotizmin vücut bulmuş halidir. Aslında başkalarına laf söz etmeden önce herkes kendi haline baksa ortada bir sorun kalmayacak!

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum