1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. CHP Grubunda Kılıçdaroğlu’nun Okuduğu Trump’ın Mektubu Yoğun Alkış Aldı!
CHP Grubunda Kılıçdaroğlu’nun Okuduğu Trump’ın Mektubu Yoğun Alkış Aldı!

CHP Grubunda Kılıçdaroğlu’nun Okuduğu Trump’ın Mektubu Yoğun Alkış Aldı!

CHP’li temsilcilerin televizyon ekranlarında ‘çok ağırımıza gitti, incindik” dedikleri Trump’ın çirkin mektubunu Kılıçdaroğlu Meclis grubunda kelimesi kelimesine okudu, toplantıya katılanlar da coşkuyla alkışladı.

23 Ekim 2019 Çarşamba 12:00A+A-

HAKSÖZ-HABER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’li temsilciler bir haftadır Trump’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hitaben yazdığı iğrenç mektuptan ne kadar rahatsız olduklarını tekrarlamaktalar. Televizyon ekranlarında bu mektubun Erdoğan’ın şahsında Türkiye’ye yapılmış büyük bir terbiyesizlik, affedilmez bir saldırı olduğunu, bundan dolayı çok üzüldüklerini, çok incindiklerini, buna mutlaka en sert şekilde karşılık verilmesi gerektiğini beyan ediyorlar.

CHP’lilerin mektuptan ötürü ne kadar ‘müteessir’ olduklarını tahmin etmek hiç zor değildi elbette ama dün yapılan grup toplantısında yaşananlar televizyon ekranlarında ağlamaklı yüz ifadeleriyle dile getirilen üzüntü beyanlarının ‘samimiyet’ düzeyini net bir şekilde ortaya koymuş oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu öğrendiğinde güya çok rahatsız olduğunu, derinden sarsıldığını beyan ettiği Trump’un çirkin mektubunu satır satır okumaktan çekinmedi. Daha da ilginci mektubun okunması tamamlandığında grup toplantısına katılanlar hep birlikte alkışladılar. Bu tavırlarıyla CHP’liler, günlerdir döktükleri gözyaşının timsah gözyaşları olduğunu da ortaya koymuş oldular.

HABERE YORUM KAT

3 Yorum