1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. “Çamur at izi kalsın” haberciliğinde son nokta!
“Çamur at izi kalsın” haberciliğinde son nokta!

“Çamur at izi kalsın” haberciliğinde son nokta!

Birgün, Togg ile alakalı iddia ortaya attığı haberinde iddiasını destekleyecek hiçbir veri sunmadı...

19 Ağustos 2023 Cumartesi 14:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Togg, Türkiye’de ciddi bir çekim merkezi oluşturdu. Şuana kadar hiçbir ciddi sorun ortaya çıkartmayan Togg araçları yurtdışında da takip ediliyor. Henüz gerçek anlamda bir başarı için konuşmak erkenken Türkiye gibi daha önce kendi aracını üretmemiş bir ülke adına şuana kadar iyi bir sınav verildiğini söylemek mümkün.

AK Parti muhalifleri ise her fırsatta Togg üzerinde dedikodu oluşturmaya çalıştılar. Togg’un doğru düzgün seri üretim bandı olmadığını dahi dile getiren muhalifler hala fırsat kollamaya devam ediyorlar. Birgün ise bu işi bir üst seviyeye çıkartmış.

Birgün, Togg ile alakalı iddia ortaya attığı haberinde iddiasını destekleyecek hiçbir veri sunmaya ihtiyaç dahi duymadı. Başlıkta geçen “Togg'a rağbet yok: Yollardaki Togg sayısı 2 bini geçti” ifadesiyle ne anlatılmak istendiği meçhul

efefe.jpg

Togg’un üretim sayısı belliyken “Togg’a rağbet olmadığını” söylemek için bir veriye ihtiyacınız var. Bilindiği üzere Togg’un başvuruları üretim daha başlamadan kısa sürede bitti bile… Zaten Birgün de iddiasını destekleyecek hiçbir ifadeye haberinde yer vermemiş ya da daha doğrusu verememiş.

“Çamur at izi kalsın” mantığıyla üretilen haber, Birgün’ün dürüstlük seviyesini de gözler önüne seriyor…

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

3 Yorum