1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Büyük ekonomi üstadı Yiğit Bulut'a yeni bir ödül daha! 
Büyük ekonomi üstadı Yiğit Bulut'a yeni bir ödül daha! 

Büyük ekonomi üstadı Yiğit Bulut'a yeni bir ödül daha! 

Yiğit Bulut ismi Türk Telekom’un yönetici listesinde yer aldı!

01 Nisan 2022 Cuma 14:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Türk Telekom son dönemde tartışmalara konu olan bir kurum. Özelleştirme neticesinde geçmişteki işlevsiz görüntüsünden kurtulan Türk Telekom bugün ise artık müşteri şikayetleri ve fahiş fiyat uygulamaları ile gündemi meşgul ediyor.

Türk Telekom’un öncelikle müşterileriyle sağlıklı bir ilişki zemini bulması gerekirken toplum tarafından antipatik bulunan kimseler şirketin yönetici listesine dahil edildi!

Yiğit Bulut bir ekonomist olarak ekonomi konusundaki isabetsiz sözleriyle tanınıyor. Bir ekonomistin en son yapması gereken şey tekraren söylemek gerekirse ekonomi konusunda delilsiz mesnetsiz atıp tutmaktır. Ahlaki olmaması bir yana güvenirliliğiniz yerle bir olur!

Yiğit Bulut güvenirliliği kalmamış bir insandır. Türk Telekom da aynı şekilde itibarı sarsılmış bir şirket olarak gündemi meşgul ediyor. Telekom’un en son yapması gereken şey güvenilirliği zedelenmiş kimselerle çalışmak olmalıdır!

Gelin görün ki ekonomik sorunlarla cebelleşen Türk Telekom –sıkılmadan yine söylüyoruz-  ekonomi konusunda delilsiz mesnetsiz atıp tutmasıyla meşhur olan Yiğit Bulut’u “bağımsız yönetim kurulu üyesi” olarak bünyesine dahil ediyor! Himmete muhtaç dede kaldı ki himmet ede…

HABERE YORUM KAT

3 Yorum