1. HABERLER

  2. İLAN

  3. Bursa'da Suriye İçin Battaniye Kampanyası
Bursada Suriye İçin Battaniye Kampanyası

Bursa'da Suriye İçin Battaniye Kampanyası

Bursa yerelinde faaliyet gösteren Asır Eğitim Kültür Gençlik ve Yardımlaşma Derneği (Asır-Der) önemli bir kampanya başlattı.

21 Aralık 2012 Cuma 14:13A+A-

Asır-der yetkilileri Suriye‘deki yaşanan bu trajediye dikkat çekerek şöyle diyor; Suriye de yaşanan dram sadece insani yardım faaliyeti yapan dernek veya vakıfların tek başlarına çözebileceği boyutta değil, tüm toplumun, kurum ve kuruluşların bu konuya duyarlılık gösterip gereken katkıyı sunmaları gerekiyor. Sorumluluk sahibi bir camia olarak önümüzdeki günler içerisinde haber ajanslarından “Suriye’de soğuktan çocuklar ölüyor” haberlerini duymak istemiyoruz. Tüm kamuoyuna ilan ediyor ve diyoruz ki vicdan sahibi her insan seferber olmalı ve Suriye için harekete geçmelidir. Bu kapsamda Her evden bir battaniye kampanyamızı başlatmış bulunuyor, Bursa şehrimiz başta olmak üzere, tüm Türkiyeli vicdan sahibi insanlarımızı kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz.Suriye’de zulüm ve katliamlar sürüyor ve tüm bu katliamlara dünya maalesef ki sessiz kalıyor. İslam âlemi ise siyasi değerlendirmelerle yetiniyor. Bu süreçte her gün onlarca masum katlediliyor. Ve on binlerce insan savaştan ve kış koşullarından dolayı mağdur durumda.

Asır-der gönüllüleri Bursa da kapı kapı gezerek battaniye kampanyalarını tanıtıp destek alırken, çeyizliklerindeki battaniyeyi veren duyarlı genç kızlar olduğunu da belirtiyorlar.

Ayrıca kampanya dâhilinde bir battaniye bedeli 15 TL vererek katkıda bulunabiliyorsunuz.

Asır-der olarak sosyal medya üzerinden etkili tanıtım faaliyeti yaptıklarını belirten yetkililer, http://www.facebook.com/HerEvdenBirBattaniyeAsirDerBursa adresinden kampanya ile ilgili faaliyet ve duyurularını paylaşıyorlar.

(Asır-Der) Asır Eğitim Kültür Gençlik ve Yardımlaşma Derneği Bursa’da eğitim ve yardım alanında faaliyet yürütmektedir.

Asır-der ‘e her evden bir battaniye kampanyasında başarılar diliyor ve destek vermek isteyen okuyucularımıza irtibat adreslerini veriyoruz.

ASIR- DER 

Yer: Sinandede Mah. Fatih Sultan Mehmet CD.35/B Yıldırım – Bursa

Tel: 0224 362 06 70 - 0554 585 05 72

Albaraka Bursa Şubesi
HESAP NO: 1216647-1
IBAN NO: TR37 0020 3000 0121 6647 0000 01

www.asirder.org

http://www.facebook.com/AsirDerBursa
http://www.facebook.com/HerEvdenBirBattaniyeAsirDerBursa

asirrr.jpg

asir-der.jpg

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum