1. HABERLER

  2. HABER

  3. HUKUK

  4. Bürokrasinin Klişe Yalanları Yine Devrede!
Bürokrasinin Klişe Yalanları Yine Devrede!

Bürokrasinin Klişe Yalanları Yine Devrede!

İstanbul Valiliği'nin Hilafi Gerçek Açıklamasına Sadece Bu Resim Yeter!

05 Şubat 2019 Salı 19:25A+A-

HAKSÖZ HABER

Gelen tepkiler üzerine İstanbul valiliği elindeki kanı gizlemek için göz göre göre Mısır’a ölüme gönderilen Muhammed Abdulhafız Hüseyin için bir açıklama yayınladı.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklama çelişkiler barındırmakta. Şahıs havalimanında “Mısır’da Sisi cuntası tarafından idamla yargılandığını ve giderse öldürüleceğini ve Türkiye’den sığınma hakkı talep ettiğini” bildirmesine rağmen tüm bunlar yokmuş, kişi kendisi güle güle gitmiş gibi bir izlenim yaratılmakta. Valiliğin yaptığı açıklamaya cevap olarak Muhammed Hafız Hüseyin’in elleri arkadan kelepçeli fotoğrafı yeter de artar bile…

İstanbul Valiliğinin yaptığı utanç verici açıklamanın tam metni:

Mısır uyruklu Mohamed Abdelhafız Ahmed  HUSSEIN hakkında Atatürk Havalimanında yapılan işlemler aşağıya çıkarılmıştır.

14.02.1991 doğumlu ve Mısır uyruklu Mohamed Abdelhafız Ahmed HUSSEIN adlı  yabancı uyruklu şahıs, Somali’den aldığı Mogadişu-İstanbul-Kahire biletiyle  transit geçiş yapmak üzere 16.01.2019 tarihinde İstanbul Atatürk Havalimanı'na  gelmiştir.

Adı geçenin geçerli Türkiye vizesi bulunmadığı tespit edilmiştir.

Yabancı uyruklu şahıs, 6458 Sayılı Yasanın 7. Maddesi çerçevesinde “Kabul Edilemez Yolcu” (INAD) statüsüyle seyahat bileti ile ülkesine gönderilmiştir.

Adı geçen şahsın havalimanı görevlileri veya polis memurlarına bildirilmiş “Uluslararası Koruma” talebi bulunmadığı gibi,  Mısır veya başka ülke tarafından yargılandığı bilgisi de bulunmamaktadır.

 Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 04.02.2019

 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum