1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Bunlar İnsan Değil; Bunlar Vahşi Yaratıklar
Bunlar İnsan Değil; Bunlar Vahşi Yaratıklar

Bunlar İnsan Değil; Bunlar Vahşi Yaratıklar

Esed'e bağlı askerlerin işkenceyle öldürme görüntülerine bir yenisi daha eklendi. Canlı canlı parmak kestiler!

11 Nisan 2013 Perşembe 18:30A+A-

HAKSÖZ-HABER

Gün geçmiyor ki, Esed’e bağlı askerlerin ve Şebbihaların yakaladıkları Suriyeli muhalifler üzerinde uyguladıkları korkunç işkence görüntülerinin kayıtları yayınlanmasın.

İzleyebilmek mümkün deği! Gözlerinizi kapatıyorsunuz ki, görmeyesiniz; kulaklarınızı tıkıyorsunuz ki, duymayasınız. Bu vahşeti sergileyenlerin insan olamayacağına kanaat getiriyorsunuz. Bunlar başka tür bir yaratık!

Ellerinde esir savunmasız bir insan var. Elleri bağlı… Gördüğü işkence ve yediği bıçak darbelerinden dolayı yığılmış kalmış yerde… Can çekişiyor!

Caniler durmuyorlar! “Hürriyet istiyorsun, öyle mi? Al sana hürriyet!” diyerek sırtından defalarca bıçaklamaya devam ediyorlar. Biri yorulunca bıçağı diğeri alıyor…

Yapılan vahşeti belki İslami direnişçilerin üzerine yıkmak gayesiyle belki de sırf dalga geçmek için ara ara vahşilerden birinin tekbir getirdiği duyuluyor. Ama öyle alaycı bir şekilde getiriyor ki, Esed’in Şebbihası olduğunu gizlemesi ne mümkün!  

Canlı Canlı Parmak Kestiler!

İnsanın aklının tahayyül sınırlarını zorlayacak derecede vahşileşen bu yaratıklar en son ağır yaralı, işkence ve kan kaybından bilincini yitirmiş halde bulunan insanın parmaklarını kesiyorlar. Testereyle keser gibi, kör bir bıçakla… Hâlâ canlı… Bu esnada etmedikleri sinkaflı galiz küfür kalmıyor.

Alçaldıkça alçalıyorlar; hayvanlardan çok çok daha aşağılara alçalıyorlar. Cehennemin en dibine doğru yerlerini hazırlıyorlar!

Ve nihayet şarjörleri boşaltıyorlar. Onlarca kurşunu her tarafı doğranmış bir bedene sıkıyorlar.

İşte Esed’in askerleri, Şebbihaları bunlar… Birileri “kardeş kavgası” diye açıklamaya devam etsin olan bitenleri ancak her şeyi gören bir ilah var. Rabbimiz bu zalimleri ve bu zalimlere arka çıkanları elbet kahredecektir. İnşallah hem direnen kardeşlerimizin eliyle hem de cehenneme sürükleyecek olan zebanileriyle…

(+21)

HABERE YORUM KAT

14 Yorum