1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Buğra Kavuncu para teklif ederken, Ülkü Ocakları tehdit ediyor!
Buğra Kavuncu para teklif ederken, Ülkü Ocakları tehdit ediyor!

Buğra Kavuncu para teklif ederken, Ülkü Ocakları tehdit ediyor!

İstanbul'un farklı noktalarına "Hudut namustu" yazılı pankartları asan gençlerden biri olan Ahmet Çakmak, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Videonun ardından sessizliğe bürünen genç tehdit edildiğini ifade etti.

04 Eylül 2021 Cumartesi 13:01A+A-

HAKSÖZ HABER

Mültecilere yönelik nefret söylemlerinin yaygınlaştığı şu günlerde; para, vaat ve tehditler ile gençlere rol model olan kimi isim ve yapılar hakkında kirli ilişki ağları ortaya çıkmaya devam ediyor.

“Hudut Namustu” pankartı asanlardan biri olan Ahmet Çakmak: "Bana bu pankartı İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu astırdı. Yanındakiler para ve başka şeyler vadettiler." demişti.

Ahmet Çakmak yayınladığı video sonrası bir süre sessiz kalmış, videoda bahsettiği kişilerden olan İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu ise sosyal medyanın gündemine gelmişti.

Buğra Kavuncu hakkında işlem yapılmazken, seküler medya Ahmet Çakmak’ın yayınladığı videoya da “şüpheli” sözleri ile yaklaşmıştı.

Ancak Ahmet Çakmak'ın emniyette verdiği ifade de benzer ifadelerde bulunması dikkat çekti. Çakmak, söz konusu videoyu da Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nde tehditler sonucu çektiğini ifade ederek şikayetçi oldu.

Ahmet Çakmak, poliste verdiği ifadede Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nde alıkonulduğunu, kendisini buraya götüren kişinin Selçuk Özdağ'a saldırının faili Abdurrahman Gülseren olduğunu iddia etti.

Çakmak emniyette verdiği ifadede Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nde videoyu zorla çektiğini belirterek, ailesi ile tehdit edildiğini öne sürdü.

Ülkü Ocakları’nın daha önce de şiddete meyilli sözleri ve tehditleri ile gündeme geldiği hatırlandığında konuyla alakalı isimlerin ifadelerinin alınıp serbest bırakıldığı biliniyor.

Ancak bu defa iddiaların ardındaki isimlerden birinin Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a sopalarla saldıran çetenin içinde yer alan Ahmet Gülseren olması emniyetin nasıl bir işlem yapacağı sorusunu gündeme getirdi.

Buğra Kavuncu’nun da hakkındaki para vaatleri ile pankart astırma olayı hakkında sessiz kalması İYİ Parti ve Ülkü Ocakları arasındaki gizli çekişmeyi göz önüne çıkardığı yorumları ile karşılandı.

Mültecilere dönük nefretin para ve vaatler ile gerçekleştirildiği yorumlarının da yapıldığı bu olaylar sonrası siyasilerin 'gençleri harcama' noktasında ne kadar pervasız olabileceği görüldü. 

 

Ahmet Çakmak'ın emniyete verdiği ifade,

ahmet-cakmak-1.jpgahmet-cakmak-2.jpg

HABERE YORUM KAT

8 Yorum