1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Bu iddialar cevap bekliyor!
Bu iddialar cevap bekliyor!

Bu iddialar cevap bekliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer’in basın danışmanı Serdar Akinan’a yıllık 4 milyon TL ödendiği öne sürüldü!

05 Ağustos 2022 Cuma 14:20A+A-

HAKSÖZ HABER

Mersin Büyükşehir Belediyesinde yaşandığı iddia edilen gelişmeler muhatapları tarafından cevaplanmayı bekliyor. CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde Başkan Vahap Seçer’in basın danışmanlığını yürüten Serdar Akinan'a yıllık 4 milyon liralık ihale verildiği iddiası ediliyor.

Belediye Başkanı Vahap Seçer'in, belediyenin ve kendisinin reklamını yapması için Serdar Akinan'a 5 adet 90 saniyelik reklam filmi için 375 Bin TL ödediği öne sürülürken iddialara göre personel ve ekipman desteği de belediyeden verilmiş.

Sabah’ın haberine göre ise Serdar Akinan'a ve ailesine de özel araç tahsisi yapıldı. Bu arada CHP'li Başkan Vahap Seçer'in, Akinan'a belediyede tam yetki vermesi sonrasında, bazı çalışanlara mobing uyguladığı, bu yüzden işten ayrılanlar olduğu, bazılarının da görev yeri değişikliği istediği belirtildi.

CHP’den konu hakkında açıklama yapılmazken Serdar Akinan’ın Vahap Seçer ile ilişkilerinin boyutlarına dair ciddi şüphe oluştu. Büyükşehir Belediyelerinde kazandığı seçimlerin ardından şeffaflık anlayışıyla belediyecilik yapma vaadinde bulunan CHP’de yolsuzluk yüzünden Menemen Belediye Başkanı görevinden mahkeme kararıyla uzaklaştırılmıştı.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum