1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Beşiktaş Belediyesi'ne Operasyon
Beşiktaş Belediyesi'ne Operasyon

Beşiktaş Belediyesi'ne Operasyon

İstanbul Emniyet Müdürülüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beşiktaş Belediyesi’ne operasyon düzenledi.

05 Nisan 2018 Perşembe 13:05A+A-

İstanbul Emniyet Müdürülüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince Beşiktaş Belediyesi'nin Ulus'taki binasına gelen polis ekipleri, bazı birimlerde arama yapmaya başladı. Ekiplerce yapılan aramanın Beşiktaş Belediyesi'nde yürütülen soruşturma kapsamında gerçekleştirildiği ve bilgisayarların yedeklendiği belirtildi. Bu arada, belediyenin Çırağan Caddesi'ndaki Zabıta Müdürlüğü'nde de arama yapıldığı öğrenildi.

Beşiktaş Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise aramanın soruşturma kapsamında rutin bir araştırma olduğu belirtildi. Açıklamada, "Bugün sabah saatlerinde yazılı ve görsel basın organlarında Beşiktaş Belediyesi'ne operasyon olduğu haberleri yer almıştır. Haberlerin devam eden soruşturma kapsamında her belediyede olabilecek rutin bir araştırmayla ilgili olduğu duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Soruşturma kapsamında 17 Ocak tarihinde Beşiktaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mürvet Günday ile Zabıta Müdürü Selçuk Bartınlı açığa alınmıştı. 25 Ocak tarihinde de Hazinedar göreve geldiğinden beri özel kalem müdürlüğünü yapan kız kardeşi Pelin Hazinedar Başlangıç son olarak bulunduğu Dış İlişkiler Müdürlüğü görevinden uzaklaştırılmıştı.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT