1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Belediye Kestel halkına unutulmaz bir eğlence yaşatacaktı!
Belediye Kestel halkına unutulmaz bir eğlence yaşatacaktı!

Belediye Kestel halkına unutulmaz bir eğlence yaşatacaktı!

AK Partili Kestel Belediyesi, bu yıl 7'incisini düzenleyeceği Balkan Panayırı'nda, eşcinsel sapkın "Azis" adıyla tanınan Vasil Troyanov Boyanov 'u sahneye çıkaracaktı. Gelen tepkiler sonucunda Azis sapkınının yerine farklı bir kişi afişlere eklendi.

13 Eylül 2021 Pazartesi 12:38A+A-

HAKSÖZ HABER

CHP’li belediyelerde sıkça rastlanılan ve yoğun eleştiriler alan cinsel sapkınların yer aldığı konserlere bu kez de AK Partili Kestel Belediyesi dahil oldu.

Bursa’nın Kestel Belediyesi, ilçe halkına ücretsiz olarak düzenlenecek Balkan Panayırı'nın hazırlıklarını eşcinsel sapkınların konser alacağı şekilde organize etti. Gelen tepkiler sonucu belediyenin yeni afiş yayımladığı görüldü. Azis adlı sapkına yer verilmeyen yeni afişler sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. 

16-19 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenlenecek panayırda, etkinliğe katılacak isimler arasında Azis adı ile tanınan eşcinsel bir sapkın da yer alacaktı. Kamuoyundan gelen tepkileri dikkate alan belediye Azis'i çıkarmaktan vazgeçse de akıllara Belediye Başkanı'nın ifadeleri kazındı. 

Belediyenin hazırladığı eski konser afişinde Azis adı ile yer alan Vasil Troyanov Boyanov, 'Balkanlar Tarkan’ı olarak lanse edilirken eşcinsel kimliği ile ün salan biri olarak biliniyordu.

Belediye Başkanı cinsel sapkınların da yer alacağı etkinliği farklı olacak iddiasıyla hazırladıklarını ifade etmişti. 

Hayâsızlığı farklılık olarak lanse eden Kestel Belediye Başkanı’nın toplumsal ahlakı ifsad edecek bu tarz bir çalışmada bulunması ise cinsel sapkınlığın göz ardı edildiği yorumları ile karşılandı.

Panayıra ilişkin konuşan Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, ‘’Bu yıl yedincisini düzenleyeceğimiz Balkan Panayırında farklı bir konsept, farklı bir eğlence ile Kestelli hemşehrilerimizin, Balkan göçmeni hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız. 4 gün kesintisiz sürecek olan panayır, Kestel’e çok yakışacak ve Kestel’in ayrıcalığı yine ön plana çıkacak. Panayırımızı, Balkan göçmeni vatandaşlarımızın yoğun olduğu Yeni Mahalle Konutlar Bölgesinde gerçekleştireceğiz. Tüm Kestellileri, unutulmaz bir eğlence yaşamaları için panayırımıza bekliyoruz’’ diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

14 Yorum