1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Bekleme sırası Putin’de!
Bekleme sırası Putin’de!

Bekleme sırası Putin’de!

Ülke liderlerini bekletmesiyle meşhur olan Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı beklemek zorunda kaldı!

20 Temmuz 2022 Çarşamba 16:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, başka liderleri sıkça bekletmesiyle; hatta bazen bunu kasıtlı yapmasıyla biliniyor. Putin 2015'in Haziran ayında Papa ile Vatikan'daki görüşmesine bir saat; 2018'de ABD Başkanı Trump'la Helsinki'deki görüşmesine 45 dakika geç kalmıştı.  Putin, eski Almanya Şansölyesi Angela Merkel'i de 2014'te 1 saat 15 dakika bekletmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da 27 Şubat 2020 tarihinde Suriye Savaşı’nda Türkiye’yi hedef alan en kanlı ikinci saldırıdan sonra Putin tarafından kapıda bekletilmişti. Ancak bazı şeyler değişti…

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin çarşamba günü Tahran'da yapılan ikili görüşme öncesinde kameraların önünde tek başına beklemek zorunda kaldı. Planlı mı olup olmadığı bilinmese de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ayakta bekletilen Putin’in hali dünya basının ilgisini oldukça fazla çekti.

erdogan-3019.jpgerdogan-6109.jpg

Cumhurbaşkanını beklerken keyifsiz olduğu görülen Putin’in bu hali bazı yabacı gazeteciler tarafından "Erdoğan'ın Putin'i kameraların karşısında bitap bir şekilde bıraktığı 50 saniye, Ukrayna'dan sonra ne kadar çok şeyin değiştiğini gösteriyor" şeklinde yorumlandı.

Yaşananları “intikam” şeklinde yorumlayanlar da bulunurken Putin’in zedelenen karizması dünya mazlumlarını sevindirmeye yetti bile!

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

4 Yorum