1. HABERLER

  2. HABER

  3. Balyoz Avukatından Hem Teşekkür Hem İtiraf
Balyoz Avukatından Hem Teşekkür Hem İtiraf

Balyoz Avukatından Hem Teşekkür Hem İtiraf

Balyoz avukatlarından Celal Ülgen, bireysel başvuru hakkı için önce AK Parti'ye teşekkür etti ardından da bir itirafta bulundu.

20 Haziran 2014 Cuma 11:20A+A-

Balyoz davası sanıkları avukatlarından Celal Ülgen'den AK Parti'ye Balyoz teşekkürü… Referandumla getirilen Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuru hakkının, bu konudaki yargı sürecini kısalttığını söyleyen Ülgen, yapılan değişikliğe kendisinin de ilk etapta karşı çıktığını; ancak yanıldığını söyledi.

Celal Ülgen, CNN Türk'te Anayasa Mahkemesi'nin Balyoz Davası ile ilgili verdiği karar ve sonrasında yaşanan tahliyeleri değerlendirdi. Ülgen, Balyoz Davası'nda sanıkların mağduriyetlerine dikkat çekti, alınan kararın yerinde olduğunu ve yeniden yargılama süreciyle adaletin yerine geleceğini umduğunu söyledi.

Ülgen canlı yayında, referandumla getirilen bireysel başvuru hakkı için AK Parti'ye teşekkür etti. Bunun bazı izleyiciler tarafından yadırganabileceğini söyleyen Ülgen, yapılan düzenlemeyle bu tür başvurularda yasal sürecin oldukça kısaldığını anlattı. Ülgen bir de itirafta bulunarak, yapılan düzenlemeye kendisinin de ilk etapta karşı çıktığını; ancak yanıldıklarını söyledi.

(HABER7)

HABERE YORUM KAT