Haksöz Haber
  • Yorum Analiz / 10:02Avrupa geçmişiyle hesaplaşabilecek mi?
  • Filistin / 09:17Hamas: İsrail ateşkesi ihlal ediyor, Refah kapısı açılmalı
  • Filistin / 09:11Gazzeli 3 esir İsrail işkencesi altında can verdi
  • Suriye / 09:11Visa Suriye'de faaliyetlere başlayacak
  • Haber / 09:10Kocaeli'deki fabrika yangınında ölen ve yaralanan 13 çalışandan yalnızca biri sigortalı çıktı
  • Filistin / 09:09Gazze'de 42 bin kişi hayat boyu bakıma muhtaç
  • Suriye / 08:59İşgalci İsrail, Dera ve Kuneytra kırsalına topçu saldırısı düzenledi
  • Dünya / 08:18İzlanda'da Gazze'ye grafitili destek
  • Kur'an / 07:48"Eğer beni mal ve çocuk bakımından senden daha az (güçte) görüyorsan..."
  • Yorum Analiz / 00:15İlahiyat ve diyanet eğitimlerinde İslami özgünlük geliştirilebilir mi?
  • Haber
  • Yorum Analiz
  • Çeviri
  • İslam Dünyası
  • Etkinlik-Eylem
  • Röportaj
  • Basın Açıklaması
  • Kültür Sanat
  • İslam
  • Yazarlar
İstanbul12 °C
Etkinlik Takvimi
ETKİNLİK TAKVİMİ
  1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. BAHREYN

MANŞETLER

    TÜMÜ »
    Bahreyn, 6 yıl sonra Katar'a uçak seferlerini başlatıyorBahreyn, 6 yıl sonra Katar'a uçak seferlerini başlatıyorBahreyn, 2017'de patlak veren Körfez krizinden 6 yıl sonra Katar'a uçak seferlerinin yeniden başlayacağını duyurdu.
    Bahreyn 55 ton yardım malzemesi taşıyan uçağını Türkiye'ye gönderdiBahreyn 55 ton yardım malzemesi taşıyan uçağını Türkiye'ye gönderdi
    Bahreyn'de depremzedeler için düzenlenen kampanyada 3,7 milyon dolar bağış toplandıBahreyn'de depremzedeler için düzenlenen kampanyada 3,7 milyon dolar bağış toplandıBahreyn'de Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için düzenlenen kampanya kapsamında 3,7 milyon dolar bağış toplandı.
    Bahreyn'de devlet televizyonundan depremzedeler için bağış kampanyasıBahreyn'de devlet televizyonundan depremzedeler için bağış kampanyası
    Bahreyn, Lübnan Büyükelçisine ülkeyi terk etmesi için 48 saat süre tanıdıBahreyn, Lübnan Büyükelçisine ülkeyi terk etmesi için 48 saat süre tanıdıBahreyn, Lübnanlı yetkililerin son dönemdeki açıklamaları nedeniyle Manama'daki Lübnan Büyükelçisinden 48 saat içinde ülkeyi terk etmesini istedi.
    Siyonist İsrail Bahreyn’e geçici diplomatik misyon şefi atadıSiyonist İsrail Bahreyn’e geçici diplomatik misyon şefi atadı
    Bahreynli Bakan: İran tehdidine karşı İsrail'le aynı cephedeyizBahreynli Bakan: İran tehdidine karşı İsrail'le aynı cephedeyizBahreyn Ticaret, Sanayi ve Turizm Bakanı Zayid ez-Zeyyani, ülkesinin İran'a karşı İsrail'in yanında olduğunu söyledi.
    Bahreyn heyeti İsrail'deBahreyn heyeti İsrail'deİsrail ile Bahreyn arasındaki ilişkilerin normalleşmenin ardından Bahreyn'den bir heyet İsrail'e gitti.
    Bahreyn'de Veliaht Prens Selman başbakan olarak atandıBahreyn'de Veliaht Prens Selman başbakan olarak atandıBahreyn Kralı Hamed, Veliaht Prens Selman'ı başbakan olarak atadı.
    Bahreyn Başbakanı Al Halife öldüBahreyn Başbakanı Al Halife öldüBahreyn Kraliyet Divanı, 49 yıl yürüttüğü göreviyle dünyanın en uzun süre başbakanlık yapan devlet adamı ünvanını taşıyan Halife bin Selman Al Halife'nin (85) öldüğünü duyurdu.
    Bahreyn ile normalleşme anlaşması, İsrail meclisinde kabul edildiBahreyn ile normalleşme anlaşması, İsrail meclisinde kabul edildi
    Siyonist İsrail ile Bahreyn arasındaki diplomatik ilişkiler resmen başladıSiyonist İsrail ile Bahreyn arasındaki diplomatik ilişkiler resmen başladıSiyonist İsrail ile Bahreyn arasındaki diplomatik ilişkiler, imzalanan mutabakatla resmi olarak başladı.
    İsrail medyası: İsrail'in 10 yıldır Bahreyn'de ofisi vardıİsrail medyası: İsrail'in 10 yıldır Bahreyn'de ofisi vardıİsrail'in bu ay ilişkileri normalleştirme anlaşması imzaladığı Bahreyn'de bölgedeki siyasi ve ekonomik adımlarını güçlendirmek amacıyla 10 yıldır bir ofisi olduğu bildirildi.
    'Bahreyn heyeti İsrail ile imzaladığı anlaşmanın içeriğini bilmiyordu''Bahreyn heyeti İsrail ile imzaladığı anlaşmanın içeriğini bilmiyordu'İsrail gazetesi Haaretz'in uluslararası ilişkiler muhabiri Noa Landau, Bahreyn heyeti üyelerinin, son saatlere kadar imzalanacak anlaşmanın ayrıntılarını öğrenmeye çalıştığını açıkladı.
    Bahreyn Parlamentosu, hükümete istişare çağrısında bulunduBahreyn Parlamentosu, hükümete istişare çağrısında bulunduBahreyn Parlamentosu, hükümete İsrail ile varılan ilişkileri normalleştirme anlaşmasına dair yasama makamıyla istişare etme çağrısında bulundu.
    Bahreyn, Siyonist İsrail ile diplomatik ilişkiler kurulacağını açıkladıBahreyn, Siyonist İsrail ile diplomatik ilişkiler kurulacağını açıkladıBahreyn, ABD'nin gözetiminde Siyonist İsrail ile diplomatik ilişkiler kurulması için anlaşmaya varıldığını duyurdu.
    Bahreyn de resmen Siyonist İsrail ile ilişkileri normalleştirenler kervanına katıldı!Bahreyn de resmen Siyonist İsrail ile ilişkileri normalleştirenler kervanına katıldı!
    Bahreyn, BAE-İsrail uçuşlarına hava sahasını açtıBahreyn, BAE-İsrail uçuşlarına hava sahasını açtıİsrail ile kirli ittifak yaptığı Birleşik Arap Emirlikleri arasında uçuşlar başladı. Bahreyn de, iki ülke arasında yapılacak uçuşlarda hava sahasının kullanılmasına izin verdiğini duyurdu.

    DÜŞÜNCE PLATFORMU

    • HAMZA TÜRKMENİlahiyat ve diyanet eğitimlerinde İslami özgünlük geliştirilebilir mi?MURAT KAYACANGelenekleşen yanlışlar ve Vahyin arındırıcı sesiSELAHADDİN E. ÇAKIRGİL‘Beyaz Saray' saldırganı, ‘CIA ajanı' çıktı; ayağını ‘denk al' Mr. Trump!ENVER CANGruplaşma sosyolojisi: Bourdieu, kültürel sermaye ve istişareNİMET ORBAYVefa
    • BETÜL ÜZERDin kalbe indiğinde şiddet azalırABDULLAH SEYDAMüslüman Kardeşler neden hedefte?M. HASİP YOKUŞOrtadoğu’da Barış mı, Siyasi PR mı? MEPS 2025 izlenimleriALAADDİN YURDERİKötülük ağını yırtacak bir parantez diriliş davasıMURAT AYARGeorge Orwell’in 1984 romanında propaganda mekanizması ve lider kültünün inşası
    ÇOK OKUNANLAR
    30
    7
    1
    • İlahiyat ve diyanet eğitimlerinde İslami özgünlük geliştirilebilir mi?İlahiyat ve diyanet eğitimlerinde İslami özgünlük geliştirilebilir mi?
    • "Eğer beni mal ve çocuk bakımından senden daha az (güçte) görüyorsan...""Eğer beni mal ve çocuk bakımından senden daha az (güçte) görüyorsan..."
    • İzlanda'da Gazze'ye grafitili destekİzlanda'da Gazze'ye grafitili destek
    • Kocaeli'deki fabrika yangınında ölen ve yaralanan 13 çalışandan yalnızca biri sigortalı çıktıKocaeli'deki fabrika yangınında ölen ve yaralanan 13 çalışandan yalnızca biri sigortalı çıktı
    • Visa Suriye'de faaliyetlere başlayacakVisa Suriye'de faaliyetlere başlayacak
    • İşgalci İsrail, Dera ve Kuneytra kırsalına topçu saldırısı düzenlediİşgalci İsrail, Dera ve Kuneytra kırsalına topçu saldırısı düzenledi
    • Gazze'de 42 bin kişi hayat boyu bakıma muhtaçGazze'de 42 bin kişi hayat boyu bakıma muhtaç
    • Gazzeli 3 esir İsrail işkencesi altında can verdiGazzeli 3 esir İsrail işkencesi altında can verdi
    • Hamas: İsrail ateşkesi ihlal ediyor, Refah kapısı açılmalıHamas: İsrail ateşkesi ihlal ediyor, Refah kapısı açılmalı
    • Avrupa geçmişiyle hesaplaşabilecek mi?Avrupa geçmişiyle hesaplaşabilecek mi?
    Haksöz Haber
    • Künye-İletişim
    • Günün Haberleri
    • Gizlilik Politikası
    Tüm Hakları Saklıdır © 2001

    Haksöz Haber

     |  0 212 524 10 28  | 

      Günün Öne Çıkan Haberleri

      • İlahiyat ve diyanet eğitimlerinde İslami özgünlük geliştirilebilir mi?
      • "Eğer beni mal ve çocuk bakımından senden daha az (güçte) görüyorsan..."
      • İzlanda'da Gazze'ye grafitili destek
      • Kocaeli'deki fabrika yangınında ölen ve yaralanan 13 çalışandan yalnızca biri sigortalı çıktı
      • Visa Suriye'de faaliyetlere başlayacak
      • Gazze'de 42 bin kişi hayat boyu bakıma muhtaç
      • İşgalci İsrail, Dera ve Kuneytra kırsalına topçu saldırısı düzenledi
      • Hamas: İsrail ateşkesi ihlal ediyor, Refah kapısı açılmalı
      • Gazzeli 3 esir İsrail işkencesi altında can verdi
      • Avrupa geçmişiyle hesaplaşabilecek mi?
      • Katil İsrail’in işbirlikçisi Yaser Ebu Şebab öldürüldü
      • Müslümanların değerlerini hedef almak bu kadar kolay mı?
      • “Surreal Syria – Gerçeküstü Suriye” belgeseli ilk kez izleyiciyle buluşuyor
      • “Çözüm Süreci’nde top artık siyasetin ayağında”
      • Cambridge Sözlüğü'nün “yılın sözcüğü” seçtiği “Parasosyal” kavramı ne anlama geliyor?