1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Bahçeli, Soylu’yu Tebrik Etti: Desteğimiz Tamdır
Bahçeli, Soylu’yu Tebrik Etti: Desteğimiz Tamdır

Bahçeli, Soylu’yu Tebrik Etti: Desteğimiz Tamdır

​​​​​​​Bu sabah gerçekleşen Diyarbakır, Van ve Mardin belediyelerine kayyım atanması ve takip eden operasyonlar dolayısıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu aradı ve tebrik etti.

19 Ağustos 2019 Pazartesi 17:20A+A-

HAKSÖZ HABER

Habertürk’e göre söz konusu belediyelerle ilgili alınan tedbirleri yerinde ve önemli bir operasyon olarak değerlendiren MHP lideri Bahçeli, terörle mücadele kapsamında hükümetin ve İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun tasarruflarını desteklediklerini belirtti ve “Hükümete ve size desteğimiz tamdır” dedi.

Perinçek: Kayyım yetmez HDP tümden kapatılsın

Diyarbakır, Van ve Mardin’de HDP’li belediye başkanlarının görevden alınıp yerlerine valilerin kayyım olarak atanmasına ilişkin gelişmeleri değerlendiren Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’ten de destek geldi. Perinçek, belediye başkanlarının görevden alınmasını olumlu fakat yetersiz görerek “terör bağlantısı sebebiyle HDP’nin kapatılması” teklifini yineledi. 28 Şubat’ın uzantılarından biri olan Perinçek’in başında olduğu parti, gazete ve gençlik teşkilatlarıyla farklı tarihlerde AK Parti’nin kapatılması için de kampanyalar yürüttüğü biliniyor.

 

HABERE YORUM KAT

4 Yorum