1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Bahçeli: "Gazze bizim meselemiz değil" diyenler kalpleri küle dönmüş çapulculardır!
Bahçeli: "Gazze bizim meselemiz değil" diyenler kalpleri küle dönmüş çapulculardır!

Bahçeli: "Gazze bizim meselemiz değil" diyenler kalpleri küle dönmüş çapulculardır!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Filistin'de yaşanan zulüm hakkında önemli açıklamalar yaptı.

24 Ekim 2023 Salı 12:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Gazze'de yaşanan katliam konusunda takındığı tutum ile takdir bulan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli duyarlılık çağrısını yineledi. 

MHP TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunan Bahçeli, Filistin halkının güvenliğini sağlamak için her türlü imkanın zorlanması gerektiğinin altını çizerken yaşanan vahşet karşısında sessizliğe bürünenleri ise "kalpleri küle dönmüş bir avuç çapulcu" olarak tanımladı:

Sayın Erdoğan tehditleri kaynağından bertaraf etmek için muazzam bir mücadele içindedir ve kesinlikle yalnız değildir. Gazze, Kudüs, Halep güvende değilse Ankara'nın güvenliğinden kimse bahsedemeyecektir. Kadim devlet aklımızla devrede olmazsak günü geldiğinde Gazze'deki dramların benzerini Anadolu'da da yaşamamız kaçınılmazdır.

21 Ekim'de yaptığım açıklamalar insanlık onuruna duyduğum sorumluluğun tanımıdır. Haksız eleştiriler de tarafımca takip edilmiştir. 21 saat içinde ateşkes sağlanmazsa, mazlumların üzerine bombalar bırakılmaya devam edildikçe Türkiye devreye girmeli ve gereken yapılmalıdır. Bu sorumluluğu üstlenmek bize ecdadımızın mirasıdır. Bazıları önden siz buyurun diye alaycı şekilde karalama kampanyasına girdiler. Milletim istesin, devletim istesin Gazze'deki çocuklara kol kanat germek için yola revan olmazsam namerdim. Bu vatanın çocuklarını ateşe atmak istiyormuşuz, ne işimiz varmış Gazze'de, çatışma bizim de meselemiz değilmiş. Bu ifade sahipleri kalpleri küle dönmüş bir avuç çapulcudur.

Bunun için insan olmak, insani değerleri savunmak kafidir. Hastaneler bombalanıyor, okullar vuruluyor. Çocuklar kelimei şehadet getirerek can veriyor.

Devlet Bahçeli, Gazze'nin kuşatılmışlığı karşısında Türkiye'nin sorumluluklarını vurgulayarak Filistin halkıyla dayanışma konusunda değerli sözler sarf etti:

Bugün Filistin yarın da Türkiye'nin kuşatılması amaçlanıyor. Biz tarafız, haklının, insan onurunun, kardeşlerimizin tarafıyız. 24 saat dolmuştur. Bizde geri adım yoktur.

İslam ülkeleri atıl şekilde Gazze'nin bombalanmasını izlemektedir. Gazze'yi koruma kollama misyonu Türkiye'nin üzerindedir. Gazze'ye gitmek gerekirse de Mescid-İ Aksa'nın ihtişamı ile aranan her yerde şafak sökmeden olmasını da gayet iyi biliriz. Bebekler, kadınlar ölmesin. Zalimler kahrolsun. Huzur ve istiklal çatışma bölgesine hakim olsun.

.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

7 Yorum