1. HABERLER

  2. HABER

  3. 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ

  4. Bahçeli: Delil 15 Temmuz Gecesi Tüm Türkiye
Bahçeli: Delil 15 Temmuz Gecesi Tüm Türkiye

Bahçeli: Delil 15 Temmuz Gecesi Tüm Türkiye

MHP lideri Bahçeli, ABD'nin Gülen'in Türkiye'ye iadesi delil istemesine "Somut delil getirin sızlanmasının kabûlü mümkün değildir. Delil 15 Temmuz gecesi tüm Türkiye’dir" ifadesiyle tepki gösterdi.

02 Ağustos 2016 Salı 11:28A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında konuştu:

"Az kalsın Türkiye işgal ve imha edilecekti. Milletimizin fedakârlığı sayesinde darbeciler yerin dibine geçti.

Türkiye FETÖ gibi bir düşmanla ilk defa muhatap olmaktadır. Ülkemizin oldukça kırılgan bugünkü döneminde siyasi eleştiri ve suçlamalar, bize hiçbir şey kazandırmayacaktır. Bugünkü ortamda siyasi çetele tutmayız, çıkarlarımızı düşünmeyiz. Devletin ve milletin bekası her türlü siyasi gayenin üzerindedir. Her vatandaşımız buluşmalı, milli ve üniter devleti yaşatmak için tavizsiz duruşunu korumalıdır. Türkiye üzerindeki stratejik oyunların farkındayız. Hain girişime ilk anda hayır diyen MHP’dir.

"FETÖ'nün boşluğu PKK tarafından doldurulmaktadır"

FETÖ’nun boşluğu PKK tarafından doldurulmaktadır. Terörizmim soğuk nefesi Türkiye’nin ensesindedir. Ne tarafa baksak hain vardır.

İstanbul’da, Ankara’da demokrasi nöbeti tutalım tutmasına da, vatan nöbeti tutup şehit olan evlatları da gündemimize alalım. Sen teröristin silahı kırılmadığı sürece bu millete huzur, bu ülkeye rahat yoktur. 15 Temmuz kalkışması, PKK tarafından namertçe sürdürülmektedir.

Türkiye adeta adı konmamış, ilanı yapılmamış bir savaştadır. Yaşadıklarımız olağanüstü niteliktedir.

ABD Genelkurmay Başkanı’nın derin şüpheleri gidermesi mecburidir. Neden sert tepki koymak yerine, çelişkili mesajlar verdiler? Papa’nın 'Türkiye’de ne olduğundan emin değilim' sözleri ne anlama gelmektedir?

‘Somut delil getirin’ sızlanmasının kabulü mümkün değildir. Delil 15 Temmuz gecesi tüm Türkiye’dir, darbeci teröristlerin rezil ifadeleridir, seri halinde taşınan 1 dolardır, inlerinden çıkan Haşhaşilerin infaz seferleri, cinayet uçuşlarıdır."

Kaynak: Al Jazeera 

HABERE YORUM KAT