1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Bahçeli: "27 Şubat'ta Rejim Uçaklarının Arasında Bal Gibi, Buz Gibi Rus Uçakları da Vardı"
Bahçeli: "27 Şubat'ta Rejim Uçaklarının Arasında Bal Gibi, Buz Gibi Rus Uçakları da Vardı"

Bahçeli: "27 Şubat'ta Rejim Uçaklarının Arasında Bal Gibi, Buz Gibi Rus Uçakları da Vardı"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclisteki grup toplantısında Esed rejiminin 27 Şubat’ta TSK unsurlarına yönelik saldırılarının arkasında Rusya ve İran’ın da olduğunu belirtti.

03 Mart 2020 Salı 12:08A+A-

HAKSÖZ-HABER

Bahçeli açıklamasında, “27 Şubat 2020’de rejim uçaklarının arasında bal gibi, buz gibi Rus uçakları da vardı ve ölüm saçmışlardı. Kimi kandırıyorlar? Neyi anlatıyorlar? Putin'in varmak istediği yer neresidir?" ifadelerini kullandı.

Ambulansları dahi vuran bir barbarlıkla karşı karşıya olduklarını söyleyen Bahçeli, "İdlib'den geri çekilirsek Hatay'dan olmamız kaçınılmazdır. Bir Rus haber sitesinde gizli hedefler, sinsi arzular deşifre edilmiştir. Kim Hatay'a göz dikiyorsa, o gözü oyarız. Kim Hatay'a el uzatıyorsa o eli kökünden keseriz." diye konuştu.

Bahçeli, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve Esed rejimi sözcülüğünü yapanlara ilişkin, “Kılıçdaroğlu ve yeminli Esad sözcüleri İdlib'deki mücadeleden yine rahatsız. Bre vicdansızlar, bre kalpsizler, Esed’ci oldunuz, şucu oldunuz, bucu oldunuz korkmayın, düşmana düşman derseniz sadece adam olursunuz.” açıklamasında bulundu.

Türkiye’nin Rusya’ya güvenmemesi gerektiğini ifade eden Bahçeli, TSK’nın gerekirse Şam’a girip Esed’in başına çuval geçirmesi gerektiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum