1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Aylin Nazlıaka’dan iğrenç sözler!
Aylin Nazlıaka’dan iğrenç sözler!

Aylin Nazlıaka’dan iğrenç sözler!

CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, İstanbul Sözleşmesi’ne karşı çıkan milyonlarca insanı “tecavüzcü” olarak itham etti.

13 Ağustos 2020 Perşembe 13:38A+A-

HAKSÖZ-HABER

CHP’nin zengin kadın kontenjanından milletvekili listesine giren Aylin Nazlıaka, Atatürk portresi olayından sonra ikinci defa yine anlamsız işlerle gündemi meşgul ediyor.

CHP’nin kutsallarına dokunduğu gerekçesiyle parti içi tartışmalara sebep olan Nazlıaka aslına bakılırsa sığ ve tekdüze bakış açısını gösteren sözler etmiş. Türkiye’de düzeyli tartışma yapmanın imkansızlığını ortaya koyan bu sözler, muhataplarını anlamaya çalışmaktan ziyade yok sayan, hor gören ve tahkir eden bir düzeysizliği gösteriyor. 

İstanbul Sözleşmesi üzerine yaşanan tartışmalar ne yazık ki Türkiye’nin sorunlarını konuşmak noktasındaki yetersizliğini ortaya koymaktan başka bir işe yaramadı. Aileleri parçalayan, şiddeti körükleyen, fıtratı yok sayan ifsad kültürünü ve yozlaşmayı konuşmak yerine meseleyi politik düzenlemelere şartlandıran bakış açıları gerçek sebepler üzerine tartışma yürütmeyi imkansız hale getiriyor.  

Ahlak başta olmak üzere toplumsallığın üzerine inşa edilmesi gereken değerleri silikleştiren bu durum sorunların en başında geliyor. Aylin Nazlıaka’nın terbiyeden yoksun sözleri zaten yeteri kadar kötü olan tartışma zeminini daha da  işlevsiz hale getirmekten başka bir işe yaramıyor!

664c5b40-e0a3-46d9-8465-eb4329463e5d.jpg

Cumhuriyet gazetesi Nazlıaka'nın açıklamasını "Nazlıaka: İstanbul Sözleşmesi'nden rahatsız olanlar tacizci ve tecavüzcülerdir" başılığı ile verdi. Daha sonra aşağıdaki gibi başlığı yumuşattı. 

untitled-2.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum