1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Atatürk düşmanı “fırtına” hesap verecek!
Atatürk düşmanı “fırtına” hesap verecek!

Atatürk düşmanı “fırtına” hesap verecek!

Yaklaşan seçimler, ekonomik darboğaz, Rusya-Ukrayna Savaşı… Türkiye ve dünya bunları tartışırken birilerinin gündemi hiç değişmiyor!

19 Ekim 2022 Çarşamba 18:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Dehşet verici olay Küçükçekmece’de yaşandı. Aslında “Küçükçekmece ve Avcılar askerlik şubelerinin Küçükçekmece kısmındaki balkon”da yaşandı demek daha doğru olacaktır!

Yine karanlık eller hain planlarını hazırlamıştı. Küçükçekmece askerlik şubesinin balkonuna ilkin 1999 senesinde asılan ve 2007 senesinde eskidiği için değiştirilen ve şimdilerde o balkonda asılı durmayan(!) tabelada şunlar yazılıydı:

“Bu memleket tarihte Türk'tü, Halde Türk'tür Ebediyen de Türk olarak yaşayacaktır.”

Mustafa Kemal Atatürk’e ait olduğu ifade edilen bu söz baştan sona ırk üstünlüğü mantığına dayanıyor. Türkiye’nin kronik sorunlarının kökenlerine işaret eden bu sözün yazılı olduğu tabela geçtiğimiz yıl kasım ayında İstanbul'u vuran ve 4 kişinin vefat ettiği fırtınada uçuyor.

Sol-Kemalistlerin derdi ise burada başlıyor. Yaklaşan seçimler, ekonomik darboğaz, Rusya-Ukrayna Savaşı… Türkiye ve dünya bunları tartışırken birilerinin gündemi ise hiç değişmiyor! Odatv ve Yeniçağ gibi yayın organları fırtınanın uçurduğu tabela üzerinden “Atatürk düşmanlarını” hedef göstermeye çalıştılar!

“Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik saygısızlık bu sefer kendisini bir askerlik şubesinde gösterdi.”

Bu cümle olduğu gibi Yeniçağ’ın haberinden alındı. Odatv ise “fırtınada düştü, ardından tamamen kaldırıldı” cümlesiyle fırtınadan nem kapmışa benziyor!

Allah akıl fikir versin ne diyelim! Herkesin bir derdi var… Kimileri insanlığa faydalı olacak işler peşinde koşarken kimileri ise Küçükçekmece askerlik şubesinde fırtına tarafından düşürülen tabelanın derdine düşüyor!

cdcd.jpeg

HABERE YORUM KAT

4 Yorum