1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Albay Kızıymış, Bu Yüzden Savunurmuş!
Albay Kızıymış, Bu Yüzden Savunurmuş!

Albay Kızıymış, Bu Yüzden Savunurmuş!

Hakaret ettiği gerekçesiyle RTÜK tarafından cezalandırılan Gülgûn Feyman, “Suçum, laikliği ve Andımız'ı savunmak... Ben albay kızıyım, sonuna kadar da savunurum." diye kendini savunmuş!

25 Ocak 2019 Cuma 11:38A+A-

Ulusal Kanal'da hazırlayıp sunduğu "Nasıl Yani" adlı programda Danıştay'ın ırkçı-faşizan "Öğrenci Ant"ı kararını eleştiren Özgür-Der üyelerine hakaret ettiği için RTÜK tarafından cezalandırılan Gülgûn Feyman, Sözcü'ye iç dökmüş.

Sözcü'nün konuyla alakalı haberinde şunlara yer verilmiş:

"Danıştay'ın ilköğretim okullarında uygulanan 'Öğrenci Andı'nı kaldıran yönetmelik hükmünü iptal etmesinin ardından Özgür-Der üyelerinin "Kemalist dayatmadır bu, oligarşidir bu" diye protesto gösterisi düzenlediğini hatırlatan Feyman şunları söyledi:

"Ben de programımda 'Korkuyorlar, laiklikten ve çağdaşlıktan korkuyorlar, kafalara fes, göbeğe kadar sakal, kadınları ise kapatarak kendi istedikleri düzeni kurmak amacındalar' dedim. RTÜK, 4-5-6 Şubat tarihlerinde programıma yayın yasağı koydu, 17 bin lira da para cezası verdi. Suçum, laikliği ve Andımız'ı savunmak... Ben albay kızıyım, sonuna kadar da savunurum. Türkiye'de artık RTÜK cezalarına karşı bir kamuoyu oluşmalıdır."

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

3 Yorum