1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Ahraruş Şam Ümmetin Bayramını Tebrik Etti
Ahraruş Şam Ümmetin Bayramını Tebrik Etti

Ahraruş Şam Ümmetin Bayramını Tebrik Etti

Ahraru’ş-Şam’ın yeni komutanı Şeyh Haşim Ebu Cabir, kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

05 Ekim 2014 Pazar 01:05A+A-

Ahraru’ş-Şam’ın yeni komutanı Şeyh Haşim Ebu Cabir, kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İslam ümmetinin bayramının tebrik edildiği mesajda ABD ve müttefiklerinin IŞİD bahanesiyle başlattığı hava saldırısı “kirli ittifak” olarak tanımlanarak “Hiçbir kirli ittifak bizi yolumuzdan ayıramayacak!” denildi.

Ahraru’ş-Şam Komutanı Şeyh Haşim Ebu Cabir imzasıyla yayınlanan hareketin bayram mesajı:

“Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla…

Salat ve selam âlemlere rahmet olarak gönderilen nebiler nebisi Muhammed Mustafa'ya, ehl-i beytine ve Ashab-ı kiramına olsun.

Sabırla bekleyen Suriye’deki halkımızın, mücahid kardeşlerimizin, yeryüzünün doğusu ve batısındaki tüm Müslümanların mübarek kurban bayramını kutlarım. Allah itaatinizi kabul etsin, mutlulukla sonlandırsın ve aziz bir zaferle, yakın bir fetih nasip etsin.

Halkımızın katledilmesine, yıkımlara, sürgünlere ve komutanlarımızın şehid edilmelerindeki büyük imtihana rağmen halkımıza deriz ki; Ahraru’ş-Şam İslami Hareketi'ndeki kardeşleriniz bu sınavı geçmiş, bu badireyi atlatmış ve saflarını düzenlemiştir. Allah'ın izni ve inayetiyle öncekinden daha güçlü hale gelmiştir.

Belirtmek isterim ki;

Direnişimiz zalim Esed rejimini yıkana kadar devam edecektir. Ne yakından gelen bir zulüm, ne de uzaktan gelen kirli bir ittifak bizi bu yoldan ayıramayacaktır. Halkımızın umutlarını gerçekleştirmek, onlara itibarlarını ve özgürlüklerini geri kazandırmak, çektiği acıları ve sıkıntıları bitirmek için direnen bütün gruplarla beraber çabalayacağız.

Safları sıklaştırmak, tek bir söz üzerine birleşmek için bütün yollara başvuracağız.Hizipleşmeyi, bloklaşmayı, ayrılıp parçalanmayı ve cahili taassubu arkamızda bırakıp, direnişimizin karşılaştığı bütün zorlukları atlatmak için tek yumruk olacağız.

Bu vesileyle halkımızın yanında duran, acılarını hafifletmek için seferber olan herkese şükranlarımızı sunarız.

Son olarak, genelde İslam Ümmeti, özelde Allah'ın Evi’ni ( Ka'be) hac eden bütün hacılarımıza hatırlatmak isterim ki; Allah'tan bu belayı üzerimizden kaldırması ve düşmanlarımıza karşı tek vücut olmamız için bol bol dua edip O’na yalvarmalarını temenni ediyoruz.

Tekrar Ümmetin mübarek bayramını kutlar, Allah'tan kurbanlarımızı ve dualarımızı kabul etmesini niyaz ediyorum.”

Açıklamanın Orijinali:

ahrarus-sam-bayram-mesaji-abu-cabir.jpg

Kaynak: Islahhaber.net

HABERE YORUM KAT