1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Ahmet Davutoğlu’nu Nihat Genç Üzerinden Aşağılamaya Kalkışmak mı?
Ahmet Davutoğlu’nu Nihat Genç Üzerinden Aşağılamaya Kalkışmak mı?

Ahmet Davutoğlu’nu Nihat Genç Üzerinden Aşağılamaya Kalkışmak mı?

Nihat Genç gibi Aydınlıkçı tayfanın küfürbaz bir isminin Ahmet Davutoğlu hakkında yazdığı alaycı mesajını haber yapmak Akit’e yakıştı mı?

02 Mayıs 2019 Perşembe 13:49A+A-

İktidara yakın medyada son bir haftada Ahmet Davutoğlu’nun aleyhine yazılar, yorumlar yoğunlaşıyor. Davutoğlu’nun önceki hafta yayınladığı iktidar icraatına yönelik eleştirilerini ve önerilerini içeren açık beyannamesi bilindiği üzere uzun bir süre sessizlikle karşılanmış, görmezden gelinmişti. Kızılcahamam toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dolaylı ifadelerle hedef alan sözlerinden sonra ise iktidar medyasında köşe tutmuş bazı isimlerin bir anda zembereğinden boşalmışçasına eleştiri ve hakaretlerini okumaya başladık. Akit de bu kampanyaya bazı yazarlarıyla dahil oldu.

Olabilir, herkes kendi zaviyesinden rahatsızlığını, tepkisini iletebilir ama bugün Akit’in internet sayfasında yayınlanan bir ‘haber’ oldukça garipti. Akit Nihat Genç’in yazdığı ve Davutoğlu’nun köprüde intihara kalkışan bir kişiyi ikna etmesini bir senaryo olduğu imasını içeren mesajını dikkat çeken mesaj diye haberleştirebildi. Nihat Genç gibi kimliği, yeri belli bir ismi kaynak göstererek Ahmet Davutoğlu’na bindirmeye kalkışmak hiç yakışık almadı.   

*

Akit'in bahse konu haberine ulaşmak için aşağıdaki resme tıklayınız:

3717-001.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum