1. HABERLER

  2. HABER

  3. Adnan Keskin Gülünce İstifa Etti
Adnan Keskin Gülünce İstifa Etti

Adnan Keskin Gülünce İstifa Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı, sunduğu projelerin hayata geçirilmemesi gerekçesiyle istifa etti. Halıcı, istifasını bir cümlelik açıklamayla duyurdu.

24 Ekim 2013 Perşembe 00:04A+A-

ÇETİNER ÇETİN / YENİ ŞAFAK

CHP Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı tek cümlelik açıklamayla görevinden istifa etti.

DSP kökenli Halıcı, yaptığı bir cümlelik açıklamada, '23 Ekim 2013 tarihi itibarıyla CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım' dedi.

Edinilen bilgiye göre, Halıcı, dünkü MYK toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na dönerek, 'Size sunduğum hiçbir proje hayata geçirilmedi. Benim ilgi alanımda olan konulara diğer genel başkan yardımcıları da müdahale ediyor. Başka kişiler tarafından getirilen projeler uygulanıyor benim projelerim ise askıda bekliyor' dedi. Halıcı, 'Uygulamak istediğimiz projeler ciddiye alınmıyor' serzenişinde de bulundu.

Halıcı'nın konuşması sürerken CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'in gülmesi bardağı taşıran son damla oldu. Keskin'in bu tavrı üzerine, Halıcı sözlerini yarıda kesti ve 'Söyleyecek bir şeyim yok' dedi. Halıcı, toplantının ardından istifasını sunarak parti binasından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT