1. HABERLER

  2. İLAN

  3. A. Varol'un Web Hizmetinde Adres Değişikliği
A. Varolun Web Hizmetinde Adres Değişikliği

A. Varol'un Web Hizmetinde Adres Değişikliği

Filistin davasıyla ilgili bilgilendirme çalışmalarıyla tanınan Ahmet Varol'un 1998'den bu yana sürdürdüğü internet hizmetinde kullandığı web adresinde değişiklik oldu.

27 Eylül 2011 Salı 11:55A+A-

Daha önce www.vahdet.com.tr adresinden yürütülen bu hizmet artık www.vahdet.info.tr adresi üzerinden sürdürülüyor.

İslâm dünyası ve özellikle Filistin hakkında zengin bir bilgi ve fotoğraf arşivine sahip olan söz konusu web sitesinden aynı zamanda Ahmet Varol'un Filistin davasıyla ilgili kitaplarını okumanız, Mescidi Aksa ve Filistin direnişinin görüntülü tanıtımını izlemeniz ve Özel FM'de haftalık olarak yayınlanan Dünya Döndükçe programlarının sesli kayıtlarını dinlemeniz mümkün. Sitede, Varol'un hazırladığı Kur'an-ı Kerim mealinin mushaf düzenine göre sayfalandırılmış ve istediğiniz sureye, sayfaya ve âyete bir tuşla ulaşabileceğiniz web düzenlemesini bulmanız mümkün. Site ayrıca ilköğretim çağındaki çocuklara hitap eden ve yine Ahmet Varol'un hazırladığı Sevgi Gülü başlıklı İslâm'ı tanıma dersleri içeriyor. Bu derslerin yer aldığı ve Aile ve Çocuk başlığını tanıyan bölümde küçük yaştaki çocuklara yönelik Internetten seçme oyunlar da mevcut.

İçeriğinin yanı sıra teknik düzenlemesi de Ahmet Varol'a ait olan vahdet.info.tr zengin bir bilgi ve doküman arşivine sahip olduğu gibi tüm medya organlarıyla ve ileri gelen kuruluşlarla irtibatınızı sağlayan zengin link listesi de içeriyor.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum