1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. 35 günde atılan 100 bin top mermisiyle sindirilemeyen bir direniş!
35 günde atılan 100 bin top mermisiyle sindirilemeyen bir direniş!

35 günde atılan 100 bin top mermisiyle sindirilemeyen bir direniş!

Siyonist işgal ordusu, sadece kara harekatının başladığı günden bu yana Gazze'ye 100 binden fazla top mermisi ateşlediğini duyurdu.

05 Aralık 2023 Salı 17:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Filistin meselesinde medyanın yaşanan acılara odaklanması bir noktaya kadar anlaşılabilir bir durum. İnsanı hayrete düşürecek kadar alçalan Siyonist çetenin katliamlarına dikkat çekmek için Filistin halkının sıkıntılarını ön plana çıkartabilirsiniz. Ancak bu şekilde olayı aktardığınız zaman resmin tamamını vermemiş oluyorsunuz.

AA’nın aktardığına göre Siyonist ordudan yapılan yazılı açıklamada, Gazze Şeridi'ne yönelik kara harekâtının başladığı 31 Ekim'den bu yana bölgeye 100 binden fazla top mermisi ateşlendiği belirtildi.

Açıklamada, topçu birliklerinin Gazze Şeridi'ne başlatılan saldırıların ilk gününden itibaren çatışmalarda "önemli bir rol oynadığı" ve "kara birliklerine yönelik tehditleri ortadan kaldırarak birliklerin ilerlemelerini sağladığı" iddia edildi.

Kara harekatı başlayalı 35 gün olduğunu düşünürsek işgal rejimi tabir-i caizse Gazze’nin üzerine ateş yağdırmış. Zaten kısıtlı imkânlarla hayatını sürdüren bir halk bu kadar yoğun bombardıman karşısında yılgınlığa düşse kimsenin onlara kızma hakkı dahi olamaz… Ancak Gazzeliler yılgınlığa düşmek bir yana gösterdikleri asil duruşla insanlığı uykusundan uyandırıyor.

Dünyanın her yeri Gazze sayesinde Müslüman olan insanların hikâyeleriyle dolu. 35 günde atılan 100 bin top mermisi Gazze halkını yıldırmadı ancak direniş Siyonist işgalcileri yalnızlaştırdı ve yenilmezlik algısını yerle bir ederek rezil etti.

Gazze halkı direnmeye devam ederken bizlere düşen sorumluluk ise kamuoyu oluşturarak Gazze duyarlılığını yükseltmekten geçiyor. Türkiye’nin Gazze meselesinde takındığı tutum olumlu ibareler barındırırken Siyonistlerle ticari ilişkilerin sürdürülmesi ise kara leke olarak büyük bir tutarsızlık ortaya çıkartıyor.

Özgür-Der Gençliği, “Siyonistlerle ticareti sonlandırın” sloganıyla duyarlılık sahibi olan herkese bir çağrıda bulunuyor. Yarın (6 Aralık) saat 12.30’da Turkon Genel Müdürlüğü önünde toplanarak Türkiye’nin bu vebalden kurtulması çağrısı yinelenecek!

whatsapp-image-2023-12-05-at-10-30-17-001.jpeg

HABERE YORUM KAT

3 Yorum