1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonist katillerle ticareti durdurun!
Siyonist katillerle ticareti durdurun!

Siyonist katillerle ticareti durdurun!

Gazze halkı direnirken Türkiye’nin Siyonist çete ile ticari ilişkilerini sürdürmesi kabul edilemez!

05 Aralık 2023 Salı 12:50A+A-

HAKSÖZ HABER

Siyonist işgal rejimi elindeki tüm imkânlarla Filistin halkını yok etmeye çalışırken dünya kamuoyundan tepkiler yükselmeye devam ediyor. Tel Aviv rejimi tarihinde hiç olmadığı kadar yalnızlaştı.

Türkiye ise Hamas’ın meşruiyetini açıktan savunan ülkelerin başında gelirken bir yandan ise işgal rejimi ile olan ekonomik ilişkilerini sürdürüyor. Buradaki tutarsızlık Türkiye’nin üstünde ciddi bir vebale sebep olurken İslami kuruluşlar en başından beri işgal rejimi ile her türlü ilişkinin sonlandırılması gerektiğini dillendiriyor.

Özgür-Der Üniversite Gençliği, Gazze direnişi karşısında direnemeyen Siyonistlerin ateşkesin ardından tekrar başlattığı soykırıma dikkat çekmek ve Türkiye ile işgal rejimi arasındaki ticaretin durdurulması çağrısını yinelemek için Turkon Line Genel Müdürlüğü önüne gidiyor!

Siyonistlerle deniz yolu aracılığıyla sürdürülen ticaretin en önde gelen taşıma şirketlerinden Turkon’un Altunizade’de genel müdürlüğü önünde yarın (6 Aralık) saat 12.30 basın açıklaması gerçekleştirilecek!

whatsapp-image-2023-12-05-at-10-30-17.jpeg

HABERE YORUM KAT

7 Yorum