1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. 3 Minik Çocuğa Kıydılar! Şehit Sayısı 339 Oldu!
3 Minik Çocuğa Kıydılar! Şehit Sayısı 339 Oldu!

3 Minik Çocuğa Kıydılar! Şehit Sayısı 339 Oldu!

Siyonist İsrail'in kara saldırılarında Gazzeli Elvan ailesinin evine isabet eden şarapnel, yaşları 2 ile 6 arasındaki 3 çocuğun canını aldı.

19 Temmuz 2014 Cumartesi 18:26A+A-

HAKSÖZ-HABER

İşgalci İsrail'in karadan devam ettirdiği saldırılarda, Gazze'nin Kuzeyi'nde bulunan Tuffah beldesindeki Elvan ailesinin evinin isabet alması sonucu, Ahmed Rizk Hayek (2), Kassam Hamid Elvan (4), Imad Hamid Elvan (6) isimli 3 çocuk hayatını kaybetti.

***

İşgalcilerin havadan, karadan ve denizden Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit düşenlerin sayısının 339'a, yarananların ise 2 bin 390'a yükseldiği bildirildi.

78’i Çocuk

AA’nın geçtiği habere göre Gazze'deki görevi fiili olarak devam eden Filistin Hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, İsrail'in Gazze'ye havadan, karadan ve denizden yürüttüğü saldırılarda 78'i çocuk, 28'i kadın 339 kişinin yaşamını yitirdiğini, 2 bin 390 kişinin de yaralandığını belirtti.

İki Kardeş

Kudra, 6 yaşındaki Ömer ve 8 yaşındaki Ahmed kardeşler ile 6 yaşındaki Muhammed Rahl'in saldırılarda evlerinin hedef alınması nedeniyle hayatını kaybettiğini söyledi.

Siyonist İsrail, 7 Temmuz'da  "Koruyucu Hat" adıyla Gazze'ye başlattığı saldırıların ardından, Perşembe akşamı da kara saldırısına başlamıştı.

 

HABERE YORUM KAT